Διασκέδαση

10/1/2017 | Category: Διασκέδαση

Νέες πληροφορίες για το καινούριο «Star Wars» από τον σκηνοθέτη του

Λίγο η προώθηση και η γενικότερη κουβέντα για το «Rogue One» και λίγο η συνηθισμένη μυστικοπάθεια της παραγωγής που υπήρχε και στο «Η Δύναμη Ξυπνά», βρισκόμαστε 11 μήνες πριν από το επόμενο επεισόδιο χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι γι’ αυτό, ενώ φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τίτλος του – για αφίσα ή τρέιλερ ούτε λόγος.

Ο ξαφνικός θάνατος της Κάρι Φίσερ έφερε το νέο πως η ίδια είχε γυρίσει όλες της σκηνές της (άλλωστε το Επεισόδιο VIII είχε γενικώς ολοκληρώσει γυρίσματα και βρίσκεται στο post-production), κάτι που ήταν η πρώτη ουσιαστικά πληροφορία που είχαμε, χωρίς να γνωρίζουμε αν τελικά αυτή η εξέλιξη επηρεάσει την πλοκή και τη σύνδεσή της με επόμενο επεισόδιο. Λίγα πράγματα παραπάνω μαθεύτηκαν χθες, χάρη σε μια συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Ράιαν Τζόνσον στην USA Today. Προφανώς δεν είχε την άδεια να πει πολλά, αλλά έστω τα λίγα που ανέφερε δίνουν την πρώτη εικόνα για το ύφος της ταινίας.

Καταρχήν αποκάλυψε το πως δε θα υπάρχει χρονικό κενό. Η ταινία του ξεκινά στο σημείο ακριβώς που τελείωσε η προηγούμενη, με την εμφάνιση του Λουκ Σκάιγουοκερ, λέγοντας πως «δε θα ήθελα να πετάξω 2 χρόνια μπροστά, θέλω να δείξω τί ακριβώς συμβαίνει», επιβεβαιώνοντας πως στις πρώτες μέρες των γυρισμάτων έκαναν μια σκηνή στο ίδιο σημείο που τελείωνε το προηγούμενο επεισόδιο. Επίσης, ένα μεγάλο μέρος της ταινίας θα αναφέρεται στις αιτίες για τις οποίες ο Λουκ απομονώθηκε και για τα μελλοντικά του σχέδια μετά την εμφάνιση της Ρέι. Η τελευταία αποτελεί και το δεύτερο βασικό κομμάτι, αφού προσπαθεί να καταλάβει τη σύνδεσή της με τη Δύναμη, αφού αντιλαμβάνεται πλέον μόνιμα την ύπαρξή της μέσα της.

Όλοι οι ηθοποιοί που είδαμε στο «Η Δύναμη Ξυπνά» θα βρίσκονται κι εδώ, πλαισιωμένοι μάλιστα από τους Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Λόρα Ντερν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: cinemag.gr