Σινεμά - TV

Ο Τζέιμς Μποντ ήταν και θα παραμείνει αντρικός χαρακτήρας

today8 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Είναι θέμα του «DNA του χαρακτήρα», είπε η παραγωγός του Τζέιμς Μποντ  Μπάμπαρα Μπρόκολι αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να δούμε γυναίκα ηθοποιό σε αυτόν το ρόλο.

«Ο Μποντ είναι άνδρας, είναι ανδρικός χαρακτήρας. Γράφτηκε για άνδρα και νομίζω πως μάλλον θα παραμείνει άνδρας», δήλωσε η Broccoli σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στην Guardian. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «δεν χρειάζεται να μετατρέπονται όλοι οι ανδρικοί χαρακτήρες σε γυναικείους, ας δημιουργήσουμε περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες και να κάνουμε την ιστορία να χωρέσει αυτούς τους γυναικείους χαρακτήρες».

Αναφορικά με την κριτική που έχει ασκηθεί στο χαρακτήρα του Μποντ, ως ιδιαίτερα σοβινιστή, η παραγωγός παραδέχτηκε πως «ορισμένα πράγματα στο DNA του μάλλον δεν θα αλλάξουν ποτέ», καθώς δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’50. «Αλλά δείτε πώς έχει αλλάξει ο κόσμος. Νομίζω πως ο Μποντ τα έχει καταφέρει και έχει αλλάξει με τους καιρούς. Έχω προσπαθήσει να κάνω το κομμάτι μου και θεωρώ πως ειδικά οι ταινίες με τον Ντάνιελ [Craig] έχουν γίνουν πιο σύγχρονες αναφορικά με το πώς προσεγγίζονται οι γυναίκες», δήλωσε στη συνέχεια.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%