Σινεμά - TV

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας

today27 Δεκεμβρίου, 2017

Background
share close

The Greatest Showman 

Η ταινία «The Greatest Showman» είναι ένα τολμηρό και πρωτότυπο μιούζικαλ που εξυμνεί τη γέννηση του θεάματος και τον θαυμασμό που νιώθουμε όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Εμπνευσμένο από την φιλοδοξία και την φαντασία του Φ.Τ. Μπάρνουμ, το “The Greatest Showman”  αφηγείται την ιστορία ενός οραματιστή που από το τίποτα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκρέισι
Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ζακ Έφρον, Ζεντάγια
Είδος: Βιογραφική, Δράμα, Μιούζικαλ
Πρεμιέρα: 28 Δεκεμβρίου 2017

 

Θαύμα (Wonder)

Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο Όγκι αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια.

Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο ο Όγκι και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή : η φιλία, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Τσμπόσκι
Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Όουεν Γουίλσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Μάντι Πατίνκιν, Νταβίντ Ντιγκς
Είδος: Δράμα
Πρεμιέρα:  28 Δεκεμβρίου 2017

The Party

H Janet (Kristin Scott Thomas) είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή. Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Bill (Timothy Spall) στο κομψό της λονδρέζικο σπίτι τους, οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες…

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ
Ηθοποιοί: Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τίμοθι Σπολ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Τζουν Τσέρι, Μπρούνο Γκαντζ, Έμιλι Μόρτιμερ, Κίλιαν Μέρφι
Είδος: Δράμα, Κωμωδία
Πρεμιέρα: 28 Δεκεμβρίου 2017

Τα μυστικά της Τεχεράνης (Tehran Taboo)

Η Τεχεράνη είναι μια πόλη γεμάτη περιορισμούς και θρησκευτικούς νόμους όπου οποιοδήποτε έγκλημα έχει δρακόντεια τιμωρία. Όμως η δίψα για ζωή κάνει τους ανθρώπους να αποζητούν την ελευθερία. Τρεις γυναίκες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και ένας νεαρός μουσικός θα βρεθούν σε κοινή πορεία και θα παλέψουν την υποκρισία και τις αντιφάσεις του συστήματος.

Σκηνοθεσία: Αλί Σουζαντέ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Δράμα
Πρεμιέρα: 28 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%