Στέλιος Νικολαΐδης

Δεν είμαι άνθρωπος της ιατρικής και ό,τι λέω είναι από τελείως διαφορετική οπτική γωνία! Υπάρχει όμως πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αλήθεια αυτά που λέω σε σχέση με όσα λένε οι λεγόμενοι ερευνητές, διότι η δική τους έρευνα είναι επιφανειακή!

today23 Οκτωβρίου, 2021 1

Background
share close

Σκέπτονται μόνο τα περιστατικά, συλλέγουν στοιχεία και δεδομένα. Δεν είναι αυτός ο δικός μου τρόπος -δεν είμαι συλλέκτης δεδομένων. Όπως το βλέπω ο ίδιος, η αρρώστια είναι πνευματική! Κατ΄εμένα, σημαίνει τούτο: ότι η ανθρωπότητα χάνει τώρα την θέληση για ζωή! Προσπαθώ να διεισδύω βαθιά και βλέπω καθαρά ότι αυτός ο ιός από όπου και όπως και αν ήρθε, επεκτάθηκε, και αυτό γιατί είναι το φαινόμενο εκείνο που σχετίζεται περισσότερο με την θέληση των ανθρώπων για ζωή. ΦΥΣΙΚΑ, υπάρχει ελπίδα γιατί είναι τόσο μεγάλη η δύναμη όταν είσαι πλήρως ζωντανός που όχι μόνο μπορείς να ζεις εσύ, αλλά μπορείς να κάνεις και τους άλλους να πάρουν φωτιά…

Μόνο η ΠΡΟΣΕΥΧΗ μπορεί και αποδεσμεύει την ενέργειά σου εδώ-τώρα. ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Και τότε δεν υπάρχει λόγος για καμιά ελπίδα, για καμιά ουτοπία! ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Η κάθε στιγμή αποτελεί έναν παράδεισο από μόνη της!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%