Στέλιος Νικολαΐδης

Είναι αόρατοι, παρότι είναι μπροστά μας!

today9 Μαΐου, 2022

Background
share close

Αλλά αόρατοι ως προς το τι πραγματικά είναι και πράττουν, πώς χειραγωγούν και συνετίζουν, απασχολούν και εκφοβίζουν! Δημιουργοί μοτίβων περιορισμού του ανθρώπου! Όχι γιατί φταίει σε κάτι ο άνθρωπος αλλά γιατί έτσι θέλουν!

Βρίσκονται σε κάποια ΜΜΕ, σε κοινωνικές δομές, σε θέσεις ισχύος σε κάθε περιοχή της ζωής μας! Είναι όμως ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ καταστροφείς του κόσμου! Δες προσεκτικά! Είναι ο μόνος τρόπος να τους εντοπίζεις για να τους παροπλίζεις και να μην επηρεάζεσαι…

Ένας μισθοφορικός στρατός έτοιμος να καταδώσει, να καταδικάσει, να εκδώσει αποφάσεις ενάντια στην ελευθερία και τον άνθρωπο…

Η μόνη λύση είναι να τους αναγνωρίζεις σε όποιο πόστο και αν είναι και να τους περιφρονείς! Να μην σε χειραγωγούν! Θα μου πεις: «Εγώ έτσι θα σώσω τον κόσμο;;;» Και θα σου απαντήσω ΝΑΙ!

Η εξουσία τους τελειώνει αργά η γρήγορα όταν τους δεις πίσω από τα λαμπερά αλλά πολύ αλαζονικά χαμόγελά τους, είτε γιατί έχουν γοητεία, την δύναμη του μέσου που υπηρετούν ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ, ΜΕ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, είτε εξουσία χωρίς ενσυναίσθηση,  ΑΓΑΠΗ και ανθρωπιά!

Ας μάθουμε να βλέπουμε! Και ο κόσμος θα σωθεί! Είναι απλό! Αρκεί να τους δούμε και να τους εντοπίσουμε! ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%