Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

today2 Ιουνίου, 2022

Background
share close

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ… ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ… ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ, Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΜΑΣ… ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ… ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΩΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

Η μάζα στοχάζεται ελάχιστα… γιατί της λείπει ο χρόνος και η άσκηση. Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρεί τις πλάνες της για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να είναι, όπως ο κόσμος των διανοούμενων: σαν τον ανεμοδείχτη που κάθε φορά προσαρμόζεται στους ανέμους της μόδας.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε έχει γίνει η ίδια μάρτυρας μιας τρέλας και μίας θηριωδίας που δεν βρίσκει πλέον καμία λογική απάντηση ή δικαιολογία. Δυστυχώς δεν φτάνει πλέον μόνο η καλή θέληση για να «πρασινίσει» ο πλανήτης, κάποιοι θέλουν να «πρασινίσουν» εμάς δηλητηριάζοντας μας… Δεν αρκεί πλέον να πάρουμε μια «οικολογική» τσάντα για να «σώσουμε» τον πλανήτη: πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και ποιοι είναι οι εχθροί της ζωής, οι εχθροί του πλανήτη μας. Πρέπει να δούμε κατάματα τα ψέματα που μας κερνάνε.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%