Στέλιος Νικολαΐδης

Το ισχυρό σοκ των παιδιών…

today16 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Τα παιδιά σε όλη την γη αλλά και στην χώρα μας υπέστησαν από όλα όσα έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια με τον εγκλεισμό, τις απαγορεύσεις, τις υποχρεωτικότητες, τις δυσκολίες, τους  περιορισμούς κ.λπ., μια μορφή ισχυρού σοκ! Το οποίο αποταμίευσαν υποσυνείδητα, με άγνωστες συνέπειες για το καθένα ξεχωριστά καθώς είναι  αόρατο στα μάτια τους αλλά και στα δικά μας τα μάτια!

Και αυτό διότι σηκώθηκαν τα Παραπετάσματα που υπήρχαν μέχρι το τέλος του 2019! Και πίσω από τις κουρτίνες μιας επίπλαστης ξεγνοιασιάς και ελευθερίας, φάνηκε Ο,ΤΙ ΔΕΝ έπρεπε να δουν!!!

Φάνηκε σαν παραμύθι οι δυνατότητες ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του ατόμου! Έχασαν την Εμπιστοσύνη τους σε θεσμούς,  επαγγελματικούς κλάδους διοίκησης, υπηρεσίες, αρχές, στα ΜΜΕ, αλλά και στους καλλιτέχνες, ιερείς, πνευματικούς ανθρώπους… Και έμειναν  με ένα αίσθημα καχυποψίας και ανασφάλειας.

Τώρα εμείς οι 40 και άνω που πρόλαβαν να σταθεροποιήσουν την δύναμη σκέψης και ύπαρξης μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα φρικτά πράγματα, πρέπει με σύνεση, αγάπη, ευφυία και αυτοδιάθεση να γίνουν Γη Πνευματική για τα παιδιά ώστε να μειωθούν οι συνέπειες της αποσταθεροποίησης του νου τους από το σοκ!

Να τα βοηθήσουν να αισθανθούν ασφάλεια και αγάπη για να μη γίνουν επικίνδυνα για τον εαυτό τους και τους άλλους! Και  να μπορέσουν -μέχρι να βρούμε λύση αντιμετώπισης και αποκατάστασης της αθωότητας του ανθρώπου που χάθηκε- να νιώσουν σταθερό έδαφος ύπαρξης, πνευματικά! Ώστε να παλέψουν! Και στο τέλος να δημιουργήσουν τα ίδια τα παιδιά την λύση φτιάχνοντας μία καινούργια κοινωνία,  αξιόλογη,  με αρχές, ομορφιά, ελευθερία, σεβασμό και δυνατότητες! Είναι σοβαρό αυτό που συμβαίνει! Ας το σκεφτούμε και ας πράξουμε.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%