So good... like you
Listeners:
Top listeners:
NGradio So good... like you
Στη δημοσιότητα δόθηκε εδώ και λίγες μέρες το βίντεο κλιπ με τους Foo Fighters να παίζουν το «The Pretender» με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην πρόσφατη συναυλία της μπάντας του Ντέιβιντ Γκρολ στο Ηρώδειο.
Το live στην Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός επεισοδίου της σειράς «Landmarks Live In Concert». Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει superstars της μουσικής σε εξεζητημένες τους εμφανίσεις, οι οποίες αφορούν εμφανίσεις σε σημαντικά μέρη του πλανήτη.
Το επεισόδιο με τους Foo Fighters της εκπομπής που παρουσιάζει ο Τσαντ Σμιθ των Red Hot Chili Peppers, είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 10 Νοεμβρίου.
«Έχουμε κάνει αρκετά τρελά πράγματα αυτά τα 20 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, όμως, η συναυλία στην Ακρόπολη είναι ό,τι πιο τρελό έχουμε κάνει ως Foo Fighters κατά τη διάρκεια της πορείας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Γκρολ.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=or-NCqMY8z0
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάκτης: New Generation Radio
Ρομαντισμός και ευαισθησία μέσα από αφηγήσεις ταινιών μαζί με τα τραγούδια τους και όχι μόνο... με την Λιάνα Ντάπα
close
Δευτέρα - Παρασκευή
15:00 - 18:00
με την Φαία Στάινερ
18:00 - 20:00
με τον Διαμαντή Κυριακάκη
20:00 - 21:00
Δευτέρα & Τρίτη
21:00 - 23:00
Δευτέρα - Παρασκευή
23:00 - 23:59
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
Ειδοποιήσεις
Σχολιάστε το άρθρο (0)