Μουσική

Ο Pharrell Williams ταξιδεύει στο μέλλον

today8 Δεκεμβρίου, 2017

Background
share close

Ο αμερικανός καλλιτέχνης βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να μας ευαισθητοποιήσει στο θέμα της σωτηρίας του πλανήτη.

 

Ειδικά μετά τη συνεργασία του με του Daft Punk, ο Pharrell Williams είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αγαπητούς καλλιτέχνες παγκοσμίως. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι κάθε κίνησή του τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί για καλό σκοπό, με  πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Θέλοντας να επισύρει την προσοχή των θαυμαστών του στο θέμα της σωτηρίας του πλανήτη μας από τα οικολογικά δεινά που τον απειλούν, ο Pharrell ηχογράφησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «100 Years». Μόνο που ο τίτλος αυτός είναι κυριολεκτικός: κανείς μας δεν θα ζήσει να ακούσει το τραγούδι, αφού θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας το 2117! Μόνοι τυχεροί, τα εκατό άτομα που το άκουσαν σε εκδήλωση του κονιάκ Louis XIII, στη Σαγκάη της Κίνας, την οποία διοργάνωσε ο διευθυντής της εταιρίας που το παράγει, Ludovic du Plessis, για να γιορτάσει τη συνεργασία του ποτού με τον Pharrell Williams.

Ο ίδιος ο Pharrell χαρακτήρισε την ενέργειά του ως «δημιουργική έκφραση της ευαίσθητης σχέσης μεταξύ φύσης και χρόνου» και εξήγησε ότι έγραψε το «100 Years» σε ένα δίσκο από πηλό, ο οποίος αποθηκεύτηκε σε ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο που όμως μπορεί να διαβρωθεί από το νερό.

Αφού δεν μπορούμε να ακούσουμε το νέο του τραγούδι ας θυμηθούμε ένα πιο παλιό, αλλά αγαπημένο:

Πηγή: avopolis.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%