Star Tech

iPhone 12 Pro Max: Το μεγαλύτερο και καλύτερο iPhone

today7 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Το iPhone 12 Pro Max επιτέλους κυκλοφόρησε, και ειδικά φέτος είναι με διαφορά το καλύτερο smartphone που έχει να προσφέρει η Apple. Τόσο η εξελιγμένη κάμερά του, όσο και η πολύ δυνατή μπαταρία του, το καθιστούν πολύ ανώτερο από το 12, το 12 Pro και το 12 Mini, τα οποία υστερούν αρκετά ειδικά στο κομμάτι της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη δυναμική του A14 Bionic επεξεργαστή και την απίστευτη υποστήριξη στο λογισμικό που προσφέρει η Apple, δίνοντας τη δυνατότητα αναβάθμισης μέχρι και για 5 χρόνια, το iPhone 12 Pro Max είναι ένα κινητό που θα μπορείτε να κρατήσετε και να λειτουργεί εξαιρετικά για αρκετά χρόνια.

Η τιμή του iPhone 12 Pro Max ξεκινά από 1338 € στην έκδοση των 128GB εσωτερικής μνήμης, η αμέσως επόμενη έκδοση των 256 GB κοστίζει 1498 και η ανώτερη έκδοση των 512 GB έρχεται στην εξωφρενική τιμή των 1748€. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα: Graphite, Silver, Gold και Pacific Blue.

Η εμφάνιση ολόκληρης της σειράς iPhone 12 αποτελεί redesign ενός σχεδίου που μας είχε γνωρίσει η Apple στο παρελθόν, δεν είναι κάτι καινούργιο δλδ, και ενώ είναι πολύ ωραίο στο μάτι και αρκετά πρακτικό στα iPhone 12, 12 Pro και 12 Mini, είναι πολύ άβολο για το 12 Pro Max λόγω της μεγάλης 6.7 ιντσών οθόνης.

Το iPhone 12 Pro Max διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 6.7 ιντσών Super Retina XDR OLED με ανάλυση 2778 x 1284. Πρόκειται για μία από τις εντυπωσιακότερες οθόνες που έχω δει προσωπικά σε κινητή συσκευή..

Ολόκληρη η σειρά iPhone 12 κατατάσσεται σε μια ξεχωριστή κατηγορία όσον αφορά την απόδοση, χάρη στον απίστευτο Α14 Bionic επεξεργαστή, τον οποίο καμία Android συσκευή αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί στην πράξη προσωπικά δεν είδα τεράστιες διαφορές.

Στο κομμάτι της μπαταρίας το iPhone 12 Pro Max αφήνει πίσω του όλα τα υπόλοιπα κινητά της σειράς 12, με μπαταρία 3,687 μιλιαμπερορίων, υστερεί όμως αρκετά σε σχέση με τα 3969 μιλιαμπερόρια που έχει το iPhone 11 Pro max αλλά και τα 4,500 μιλιαμπερόρια που είδαμε στις περισσότερες Android ναυαρχίδες αυτή τη χρονιά.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%