Στέλιος Νικολαΐδης

Παγκοσμιοποίηση και πνευματική κρίση

today14 Σεπτεμβρίου, 2024

Background
share close

Το νέο παγκόσμιο σύστημα, μέσω πολιτικών και πολιτισμικών πρακτικών, ισοπεδώνει τα πάντα, αντικαθιστώντας τη λογική με παράλογες και παρανοϊκές ιδέες!

Το πρόβλημα είναι πνευματικό, όχι πολιτικό ή οικονομικό. Το οργανωμένο κακό πολεμάει κάθε τι αγνό, και εχθρός του είναι ο Χριστός και ό,τι συνδέεται με Αυτόν, όπως ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Πόλεμος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας

 Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση γιατί προώθησε τις έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας και κατέγραψε τη διδασκαλία του Χριστού. Η Ορθοδοξία διώκεται γιατί αντιστέκεται στις ανήθικες πρακτικές που προωθούνται στην παγκόσμια κοινωνία, καθώς και στην προσπάθεια ανάμειξης των θρησκειών σε μια πανθρησκεία.

Η Ευρώπη σε ηθική κατάπτωση

Η Ευρώπη οδηγείται σε παραλογισμό, ανηθικότητα και αποχριστιανοποίηση, με νέες “αξίες”. Η Ελλάδα, επηρεασμένη από ανίκανους, κινδυνεύει να χάσει την εθνική της ταυτότητα και τις αξίες της.

Ανάγκη αντίστασης

Ο Ελληνισμός, αν και μικρός σε πληθυσμό, έχει θεϊκή υποχρέωση να αντισταθεί με όπλα την πίστη και τη γνώση. Μια επανάσταση ήθους μπορεί να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της κοινωνίας. Οι Έλληνες, ενωμένοι, μπορούν να ενσαρκώσουν τα οράματα για ελευθερία και δημοκρατία, με τη βοήθεια του Χριστού!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%