Στέλιος Νικολαΐδης

Σκέψεις

today3 Ιουλίου, 2024

Background
share close

Τα πάντα ακριβαίνουν εκτός από τους ανθρώπους που γίνονται όλο και φτηνότεροι!

Το να σκέφτεσαι είναι δύσκολο γι’ αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν.

Το δικαίωμα του ανθρώπου δεν πρέπει να είναι ξεπεσμός αλλά αξιοπρέπεια.

Μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις 30.000 φτωχούς να χειροκροτούν 22 πλούσιους!

Το Άγιο Πνεύμα, είναι ομοούσιο με τα πρόσωπα του Πατρός και του Υιού και κατά το Σύμβολο της Πίστεως «συνπροσκυνείται και συνδοξάζεται» με τον Πατέρα και με τον Υιό, ίσο κατά τη λατρεία και την τιμή. Στα χωρία της Αγίας Γραφής αποκαλείται ως «Παράκλητος», ο οποίος θα έλθει να αντικαταστήσει τον απερχόμενο ήδη Κύριο.

Ας εκφράσουμε την εκτίμησή μας στους πατέρες και τις πατρικές φιγούρες της ζωής μας. Είθε κάθε πατέρας να νιώθει την αγάπη και την εκτίμηση που του αξίζει! Η Γιορτή του Πατέρα ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 20ού αιώνα. Η πρώτη γνωστή γιορτή έγινε στις 19 Ιουνίου 1910 στο Σποκέιν της Ουάσινγκτον, με πρωτοβουλία της Sonora Smart Dodd, η οποία ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της, έναν βετεράνο του Εμφυλίου Πολέμου που ανέθρεψε μόνος του τα έξι παιδιά του. Η ιδέα της Dodd κέρδισε την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και αργότερα εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα. Η Γιορτή του Πατέρα έγινε επίσημη εθνική γιορτή στις ΗΠΑ το 1972, όταν ο πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον υπέγραψε την σχετική νομοθεσία.

Δεν χρειαζόμαστε άλλους φιλοσόφους! Ο κόσμος είναι γεμάτος από αυτούς! Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να είναι ζωντανά παραδείγματα της Αλήθειας!

Μπορεί να είσαι εσύ ο άνθρωπος που περίμενες!

Ο Πλάτωνας είπε: «Το μυαλό είναι μια φωτιά που πρέπει να ανάψει, όχι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει!» Η σπίθα και η διατήρηση της εσωτερικής σου φλόγας εξαρτώνται αποκλειστικά από σένα! Άναψε!

Τα πάντα είναι ενέργεια! Συντονίσου με την συχνότητα της πραγματικότητας που επιθυμείς, και αναπόφευκτα θα την αποκτήσεις! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Αυτό δεν είναι φιλοσοφία! Αυτό είναι φυσική!

Η επιστήμη το λέει ενέργεια, η θρησκεία ζωή λέει τον Θεό, έτσι κι αλλιώς είναι η ψυχή σου.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%