Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΓΓΕΛΟΙ

today25 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Οι άνθρωποι-άγγελοι, είναι ένα δώρο πραγματικό για τον κόσμο μας. Είναι λίγοι και διάσπαρτοι και είναι η ύπαρξη τους που κρατάει αυτόν τον κόσμο ακόμη όρθιο. Αλλιώς θα είχαμε χαθεί προ πολλού…

Αυτοί έχουν ψυχή πιο καθαρή και από τον μεγάλο ουρανό

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας με καρδιά αγνότερη και από έναν αθώο.

Ζουν για έναν σκοπό. Αυτόν που τραγουδάει η καρδιά τους. Να απλώνουν δίχως δεύτερη σκέψη το χέρι τους σε εκείνον που θα το έχει ανάγκη, κι ας μη το ζητήσει ποτέ.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ψυχή πιο καθαρή κι από τον μεγάλο ουρανό. Μοιάζουν άγγελοι μπροστά στον κόσμο που βιώνουμε σήμερα, και για μένα είναι.

Τους βλέπω, τους αγγίζω και τους ξεχωρίζω. Ένα χαμόγελο ακόμη και μέσα στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής τους ποτέ δεν θα το αρνηθούν. Και θα είναι χαμόγελο αληθινό σαν την καρδιά και την ψυχή τους.

Είναι όμως ευάλωτοι στο κακό και στο πονηρό. Είναι γνωστό πως ο νόμος των περισσοτέρων σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε είναι κάτι περισσότερο από σκοτεινός. “Αυτό που δεν μπορείς να έχεις και το έχει κάποιος άλλος, φρόντισε να του το καταστρέψεις! Επιβεβαιωμένο με τα πιο τρανταχτά παραδείγματα. Έτσι κάποιοι φορούν την στολή του αγαθού, καλόψυχου ανθρώπου που έχει σημαντική ανάγκη για μια επαφή με αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους…

Κι όμως όταν κρατήσουν το χέρι τους, είναι έτοιμοι να τούς το ξεριζώσουν. Να μαυρίσουν τις καρδιές και τις ψυχές τους.

Με την αίσθηση και την γνώση πάντα ότι δεν θα βρουν μεγάλη αντίσταση ούτε μπελά! Γιατί αν υποψιάζονταν κάτι τέτοιο θα έμεναν στην τρύπα τους. Τόσο δειλοί είναι και τόσο σκοτεινοί.

Αυτοί οι άνθρωποι-άγγελοι, είναι ένα δώρο πραγματικό και υπέρλαμπρο για τον κόσμο μας. Είναι λίγοι και διάσπαρτοι! Είναι εκείνοι και η ύπαρξη τους που κρατάνε αυτό τον κόσμο ακόμη όρθιο. Αλλιώς θα είχαμε χαθεί προ πολλού…

Κοίτα τώρα, υπάρχουν και οι άνθρωποι που είναι μοναχικοί, περιπλανώμενοι και οδοιπόροι περίεργων δρόμων.

Με μια ψυχή που είναι μονίμως βασανισμένη και που μια λύτρωση ψάχνει να βρει διαρκώς.

Με καρδιά σκεπασμένη από σκιά και ένα βλέμμα που θυμίζει σκοτεινό αλλά δεν είναι…

Είναι ταγμένοι μέσα στην μυστικότητα να ψάχνουν να βρουν αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους για να τους προστατέψουν. Δεν ξέρουν αν το κάνουν γιατί δίπλα τους βρίσκουν το φως που κάποτε έχασαν, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αγάπη που γεννάει η καρδιά τους για αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους.

Ίσως γιατί και αυτοί οι έκπτωτοι, μπορεί κάποτε να ζούσαν στο φώς ως άνθρωποι-άγγελοι.

Δίπλα τους η γαλήνη τους σκεπάζει αλλά και το ένστικτο προστασίας τους κορυφώνεται στην ψυχή τους.

Μέχρι να έρθει η ώρα τους να ξαναβρούν κι εκείνοι το φως που κάποτε τους έλουζε. Ίσως όμως και ποτέ.

Όπως ο σκοπός των ανθρώπων-αγγέλων είναι να αγγίζουν τις ψυχές που έχουν την ανάγκη τους, έτσι και ο σκοπός των άλλων εκείνων, των έκπτωτων, είναι να τους προστατεύουν και να τους προσέχουν με κάθε κόστος.

Ακόμη και της ζωής τους.

Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε έκπτωτοι και αναζητάτε το φως, αν κάποιοι από εσάς ανακαλύψουν κάποιον άνθρωπο-άγγελο, προστατέψτε τον με την ζωή σας! Αφήστε την αγάπη που θα νιώσετε να σας σκεπάσει! Είστε οι Φύλακες τους!

Κι εκείνοι είναι οι τελευταίες ελπίδες ενός κόσμου που οδεύει στο κενό.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%