Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

today10 Σεπτεμβρίου, 2021

Background
share close

19=Τ, O ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ…

ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ -ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ…

Ο ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, Ο ΚΟΒΙΤ 19, ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΟΡΑΤΑ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ! Η ΠΑΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ! Ο ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ… ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΑΙΣΗΣ! ΔΙΑΒΟΛΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΛΩ, ΧΩΡΙΖΩ, ΣΤΡΕΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ!)

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ… ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ!

Καθώς ο φόβος και η αβεβαιότητα στροβιλίζονται γύρω από την επιδημία Covid-19, ένα αόρατο κακό που ενδεχομένως κρύβεται οπουδήποτε, τα προστατευτικά μέτρα όπως οι μάσκες έχουν πάρει μια ιερή θέση και όλο το πράγμα αρχίσει να μοιάζει με θρησκεία που έτοιμη να αποδιώξει τους αιρετικούς. Οι μάσκες προσώπου ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ -το οπτικό σύμβολο της επιδημίας Covid19- έχουν μεταμορφωθεί σε θρησκευτικό φετίχ. Σε μια θάλασσα αβεβαιότητας, η μάσκα προσώπου είναι μια σταθερά που μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω της ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ. Και επειδή ένα διαρκώς αυξανόμενος αριθμός τόπος έχει υιοθετήσει εντολές που υποχρεώνουν την κάλυψη προσώπων σε πολυσύχναστα μέρη ή όπου η κοινωνική απόσταση είναι αδύνατη, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε εκείνα τα άτομα που είναι τόσο αφοσιωμένα στο τελετουργικό φορούν μάσκα ακόμα και μέσα στα αυτοκίνητά τους, με τα παράθυρα κλειστά, ή όταν περπατούν σε δρόμους άδειους. Ακόμη και οι αδύναμες χειρουργικές μάσκες που προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία από τον κοροναϊό έχουν αποκτήσει μια αξιοζήλευτη θρησκευτική ευλάβεια, με τον τρόπο που το σκόρδο και ο σταυρός υποτίθεται ότι έδιωχναν τα βαμπίρ στο παρελθόν. Ακόμα και τα πιο απλό, από τα πιο επιστημονικά μέτρα υγειινής, όπως το πλύσιμο των χεριών, έχει λάβει τελετουργικό βάρος, καθώς οι φοβισμένοι από τον ιό το εκτελούν με τρομοκρατημένο ζήλο. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη δημοτικότητα των δεκάδων εφαρμογών «πλύσης χεριών» που διατίθενται για smartphone, αλλά και ότι το σοκ της επιδημίας μας έκανε να αμφισβητούμε αυτό που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένο; ΤΟ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Ακριβώς όπως οι αγρότες μιας προηγούμενης εποχής θα μπορούσαν να εκπλαγούν στην εκκλησία από το φάντασμα του Μαύρου Θανάτου, οι απόγονοί τους βλέπουν βίντεο πλύσης χεριών στο YouTube, αποφασισμένοι να ζήσουν μια «καθαρότερη» ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την προσκόλληση στο τελετουργικό σε μια εποχή αβεβαιότητας, ειδικά τελετές όπως το πλύσιμο των χεριών και η μάσκα που συνιστώνται ιδιαίτερα από τις υπηρεσίες υγείας και έχουν αποδειχθεί στο παρελθόν ότι επιβραδύνουν την εξάπλωση της μόλυνσης. Ωστόσο, η επιστήμη απέχει πολύ από την αποτελεσματικότητα των κοινωνικών αποστάσεων και των οικονομικών λοκντάουν.

Ενώ ορισμένοι ειδικοί ορκίζονται ότι θα μας σώσουν από τον ιό, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τις παραγγελίες παραμονής στο σπίτι που έχουν περιορίσει περισσότερο από το μισό πληθυσμό του κόσμου στα σπίτια τους «το μεγαλύτερο ψυχολογικό πείραμα στον κόσμο», προειδοποιώντας ότι «θα πληρώστε το τίμημα» σε μια δευτερογενή επιδημία ψυχικής νόσου.

Η μοναξιά και η ανεπάρκεια βιταμίνης D -δύο καταστάσεις που επιδεινώνονται από την παρατεταμένη εσωτερική καραντίνα- μειώνουν την ανοσία ακόμη και υγιών ανθρώπων, καθιστώντας τους πιο ευαίσθητους στον ίδιο ιό, οι υποτιθέμενες κλειδαριές τους προστατεύουν από. Η αναφορά σε οποιονδήποτε από αυτούς τους κινδύνους μπορεί να προκαλέσει οργή στους ζηλωτές που φοβούνται τους ιούς. Τα ειδησεογραφικά sites ξεχειλίζουν με ιστορίες «αρνητών των ιών» που τιμωρούνται για την αίρεσή τους με μια δόση Covid-19  -από τους αδίστακτους «ανοιξιάτικους διακόπτες» έως τις εκδηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καυχιούνται για την παραβίαση των κανόνων τους. Η δημόσια ντροπή των «Covidiot» που αρνούνται να καθίσουν, να σταματήσουν και να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα, όπου κάποιοι ισχυρίζονται ακόμη ότι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν να αρρωστήσουν και να πεθάνουν για την αντίθεση τους με την επικρατούσα ορθοδοξία. Ο John McDaniel, ένας άντρας στο Οχάιο που επέκρινε τον κυβερνήτη του για το κλείσιμο της πολιτείας, φέρεται να πέθανε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από κοροναϊό και δέχτηκε την διαπόμπευση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να ”χορέψουν” στον τάφο του και να χρησιμοποιήσουν το θάνατό του για να επιτεθούν σε άλλους «αμφισβητίες». (Ο ανεπαρκής σεβασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο βωμό του ιού, έχει κάνει τους ζηλωτές του Covid-19 να αφρίζουν από οργή).

Η´ Και ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἑβδόμην, ἐγένετο σιγὴ ἐν τῷ οὐρανῷ ὡς ἡμιώριον. 2 Καὶ εἶδον τοὺς ἑπτὰ ἀγγέλους οἳ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ ἑστήκασι, καὶ ἐδόθησαν αὐτοῖς ἑπτὰ σάλπιγγες. 3 καὶ ἄλλος ἄγγελος ἦλθε καὶ ἐστάθη ἐπὶ τοῦ θυσιαστηρίου ἔχων λιβανωτὸν χρυσοῦν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ θυμιάματα πολλά, ἵνα δώσῃ ταῖς προσευχαῖς τῶν ἁγίων πάντων ἐπὶ τὸ θυσιαστήριον τὸ χρυσοῦν τὸ ἐνώπιον τοῦ θρόνου. 4 καὶ ἀνέβη ὁ καπνὸς τῶν θυμιαμάτων ταῖς προσευχαῖς τῶν ἁγίων ἐκ χειρὸς τοῦ ἀγγέλου ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ. 5 καὶ εἴληφεν ὁ ἄγγελος τὸν λιβανωτὸν καὶ ἐγέμισεν αὐτὸν ἐκ τοῦ πυρὸς τοῦ θυσιαστηρίου καὶ ἔβαλεν εἰς τὴν γῆν. καὶ ἐγένοντο βρονταὶ καὶ φωναὶ καὶ ἀστραπαὶ καὶ σεισμός.

6 Καὶ οἱ ἑπτὰ ἄγγελοι οἱ ἔχοντες τὰς ἑπτὰ σάλπιγγας ἡτοίμασαν ἑαυτοὺς ἵνα σαλπίσωσι.

Καὶ ὁ πρῶτος ἐσάλπισε, καὶ ἐγένετο χάλαζα καὶ πῦρ μεμιγμένα ἐν αἵματι, καὶ ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν· καὶ τὸ τρίτον τῆς γῆς κατεκάη, καὶ τὸ τρίτον τῶν δένδρων κατεκάη, καὶ πᾶς χόρτος χλωρὸς κατεκάη.

8 Καὶ ὁ δεύτερος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῆς θαλάσσης αἷμα, 9 καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων τῶν ἐν τῇ θαλάσσῃ, τὰ ἔχοντα ψυχάς, καὶ τὸ τρίτον τῶν πλοίων διεφθάρη. 10 Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων. 11 καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀστέρος λέγεται ὁ ῎Αψινθος. καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῶν ὑδάτων εἰς ἄψινθον, καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν. 12 Καὶ ὁ τέταρτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἐπλήγη τὸ τρίτον τοῦ ἡλίου καὶ τὸ τρίτον τῆς σελήνης καὶ τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων, ἵνα σκοτισθῇ τὸ τρίτον αὐτῶν, καὶ τὸ τρίτον αὐτῆς μὴ φανῇ ἡ ἡμέρα, καὶ ἡ νὺξ ὁμοίως.

13 Καὶ εἶδον καὶ ἤκουσα ἑνὸς ἀετοῦ πετομένου ἐν μεσουρανήματι, λέγοντος φωνῇ μεγάλῃ· οὐαί, οὐαί, οὐαὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς ἐκ τῶν λοιπῶν φωνῶν τῆς σάλπιγγος τῶν τριῶν ἀγγέλων τῶν μελλόντων σαλπίζειν.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%