Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ!

today16 Μαρτίου, 2022

Background
share close

Σε περιόδους παγκόσμιας εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια γίνεται επαναστατική πράξη!

Τζορτζ Όργουελ

Η ανθρωπότητα έχει κάνει τις κυβερνήσεις θεούς της, οι άνθρωποι έχουν κάνει θεούς τους γιατρούς, τους επιστήμονες τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ και τις εταιρείες φαρμάκων, και άλλα πολλά! Αυτό είναι Ειδωλολατρία!

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα σήμερα είναι ο Χρυσός Μόσχος, η νέα θρησκεία, η οποία απαιτεί και παίρνει τα χρυσά ενώτια από τον βίο των ανθρώπων για να κατασκευάζει το λατρευτικό της αυτοείδωλο και να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στους ανθρώπους.

Κάτι παραπλήσιο είπε η ελβετική κυβέρνηση για το μαύρο ή κλεμμένο χρήμα που «κοιμάται» στις ελβετικές τράπεζες. Οι λογαριασμοί δεν ανοίγουν για να διευκολυνθούν δικαστικές έρευνες. Το χρήμα φυλάσσεται στον απαραβίαστο ναό του Χρυσού Μόσχου. Αν αποδειχθεί, όμως, ότι είναι κλεμμένο, τότε δημεύεται από το ελβετικό κράτος, δεν επιστρέφεται στη χώρα από την οποία εκλάπη. Παρόμοια ιερά άβατα συντηρούνται στις μεγάλες τράπεζες απανταχού, στους φορολογικούς παραδείσους, παντού όπου γιγαντώνεται και θάλλει η σκιώδης τραπεζική συναλλαγή, όπου λατρεύεται ο Χρυσός Μόσχος.

Κατά την πορεία τους προς την Γη της Επαγγελίας, οι άνθρωποι πολλές φορές δείλιασαν, φοβήθηκαν, νόμισαν πως ο Θεός τους ξέχασε. Η εκπλήρωση της αποστολής τους τους φάνηκε απραγματοποίητη και νοστάλγησαν την εποχή της δουλείας στην Αίγυπτο. Έφτασαν, μάλιστα, να λατρέψουν τα είδωλα, αυτοί που είχαν το ξεχωριστό προνόμιο να είναι ο λαός του αληθινού Θεού.

Όμως, ανάμεσά τους υπήρχαν πάντοτε λίγοι, δίκαιοι και ευσεβείς, οι οποίοι, κράτησαν αμετακίνητη την εμπιστοσύνη τους στο Θεό, διατήρησαν ακέραιη την ελπίδα της σωτηρίας και υπενθύμιζαν στο λαό, με λόγια και με έργα, την ευθύνη που είχαν όλοι απέναντι στο Θεό και την υπόσχεση που του είχαν δώσει. Αυτοί ονομάστηκαν “ιερό υπόλειμμα” ή “ιερό υπόλοιπο” και είναι συνεργάτες του Θεού στην πραγματοποίηση του σχεδίου της σωτηρίας.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%