Στέλιος Νικολαΐδης

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην καταλαβαίνουμε πάντα τον σκοπό των απεσταλμένων του Θεού…

today28 Απριλίου, 2023

Background
share close

… και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε να εμπιστευτούμε τους απεσταλμένους του Θεού, ακόμα και όταν δεν καταλαβαίνουμε αμέσως τον σκοπό τους.

Καταρχάς, πρέπει να έχουμε πίστη στον Θεό και να τον εμπιστευόμαστε ότι έχει ένα σχέδιο για εμάς και ότι αυτό το σχέδιο είναι καλό για εμάς, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε αμέσως. Η πίστη μας στον Θεό μας βοηθά να βλέπουμε τις δυσκολίες με διαφορετικό τρόπο και να τις αντιμετωπίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία.

Ένα άλλο βήμα που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι να αναζητήσουμε σοφία και καθοδήγηση από αξιόπιστες πηγές, όπως είναι άγιοι ιερείς, οι θρησκευτικοί άνθρωποι ή άλλοι άνθρωποι που έχουν εμπειρία στην πίστη μας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα την θέληση του Θεού και τον σκοπό των απεσταλμένων του.

Τέλος, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στον Ζώντα Θεό και να του ζητάμε βοήθεια και καθοδήγηση για το πώς να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Η προσευχή και η σκέψη στον Θεό μας βοηθά να ενισχύσουμε την πίστη μας και να αναζητήσουμε την βοήθειά του σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Με αυτά τα βήματα, μπορούμε να εμπιστευτούμε τους απεσταλμένους του Θεού και να κατανοήσουμε καλύτερα τον σκοπό τους, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε αμέσως.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%