Στέλιος Νικολαΐδης

Είσαι ένας κατάσκοπος του εαυτού σου που χρειάζεται τον χειριστή του! Όχι; Οκ! Ας μιλήσουμε για τις σχέσεις σου…

today17 Απριλίου, 2022

Background
share close

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

Τα πιο ισχυρά κάστρα μιας φυλακής είναι φτιαγμένα από όσους σε αγαπούν και έχουν τρελή ανάγκη να σε χειραγωγούν,   να σε θεωρούν κτήμα τους! Σου προσφέρουν καλή συμπεριφορά όσο υπακούς αλλά γίνονται τέρατα επιθετικότητας, με φωνές, άρνηση, μούτρα, ή δήθεν θλίψη, για να σε πονέσουν όταν δεν είσαι όπως σου περιγράφουν ότι σε φαντάζονται! Με σκοπό να σε εκμαυλίσουν κ.λπ. κ.λπ.!

Ναι τα ξέρουμε όλοι όλα αυτά… Αλλά έχουμε τόση ανάγκη για σεξ, τρυφερότητα,  παρέα… Λες, δεν πειράζει ας γίνω ένας ευτυχισμένος δούλος! Όμως εσύ τελικά κάνεις ό,τι και η τηλεόραση: λες ψέματα! Υποφέρεις αλλά το παίζεις ότι όλα είναι οκ! Και αν κρατά γερά η ύπνωση, σου φαίνονται περίεργα όσα διαβάζεις εδώ…

Είσαι ένας κατάσκοπος του εαυτού σου που χρειάζεσαι τον χειριστή σου! Αυτή είναι η ζωή σου που την βάφτισες ευτυχία και αλήθεια! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, είσαι πολύ μακριά! ΞΥΠΝΑ! ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! Η ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%