Στέλιος Νικολαΐδης

Γύρισαν όλα τα φρούτα στην TV!

today1 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Σιγά-σιγά ανοίγουν όλα τα θέματα και με απαλό και έξυπνο τρόπο μας ετοιμάζουν ποιος ξέρει για τι εσωτερικά θέματα εξωτερικά θέματα! Δημοσιογράφοι και κανάλια άνοιξαν πυρ ενάντια στον άνθρωπο δήθεν για ενημέρωση.

Φορώντας το χαμόγελο του κορακιού και μια υποτιθέμενη χαρά που ξαναγύρισαν, οι τηλεοπτικοί νεκροθάφτες έπιασαν δουλειά για να θάβουν ζωντανή την κρίση μας! Μιας και δεν έχουμε άλλη πηγή ενημέρωσης παρά μόνον αυτούς και όσους έχουν πρόσβαση στα social media.

Οπότε, τίποτα αυτή την περίοδο δεν είναι πιο αποκρουστικό από την τηλεόραση! Έρχονται και εκπομπές που έχουν υποτιθέμενο σεξάκι αλλά και εκπομπές που θα μοιράζουν χρήματα -γιατί αφού δεν έχεις, σου υπόσχονται, αν και φαίνεται να είναι στημένη όλη η κατάσταση, όλοι το υποψιαζόμαστε αυτό! Έρχονται επίσης και με μυθοπλασίες για να κρατήσουν το ενδιαφέρον σε συνέχεια!

Το ισχυρότερο μέσο χειραγώγησης, διαστρέβλωσης και έντεχνης παραπληροφόρησης: ΤΑ ΜΜΕ! Κάνε πολύ προσεκτικές επιλογές έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ξεκάθαρο το τι σημαίνει τηλεόραση! Δες ότι θες δίνοντας όμως το μυαλό σου την δυνατότητα να διαχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα!

ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ! Καλή τύχη!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%