Στέλιος Νικολαΐδης

Η πραγματική αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ παλιά, ηλιογενής και περιγραφική όχι ονομαστική όπως προσπαθούν να διαμορφώσουν τις γλώσσες όλες

today31 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

Κάθε γράμμα της συμβολίζει και μια κατάσταση ή ιδιότητα του φωτός! Το ύψιλον, λόγου χάριν, συμβολίζει το φως που λιμνάζει (ύλη).

Έτσι κάθε συλλαβή συμβολίζει μια ακόμα πιο περίπλοκη κατάσταση ή ιδιότητα του φωτός. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται στις λέξεις, στις προτάσεις, στα κείμενα κ.λπ. Και δεν είναι λάθος. Τα πάντα είναι φως γιατί τα πάντα είναι μορφές και για να υπάρχει κάτι, δηλαδή να είναι υπό της Αρχής, πρέπει να διέπεται από τον νόμο της διπολικότητας. Το σκοτάδι είναι το αντίθετο του φωτός όμως ταυτόχρονα είναι μια κατάσταση ή και ιδιότητα του. Και η αρχαία Ελληνική γλώσσα μπορεί και εκφράζει ό,τι υπάρχει, ότι είναι υπό της Αρχής. Και το σκοτάδι υπάρχει επίσης.

Μια λέξη είναι πιθανόν να περιέχει όμοιες συλλαβές και φυσικά όμοια γράμματα. Αυτά είναι μοτίβα και η κατανόηση τους οδηγεί σε λιγότερους πραγματικά συνδυασμούς. Άρα ακόμα ευκολότερη χρήση της γλώσσας.

Αν μάθεις αρχαία Ελληνικά τότε αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σου μπορεί να δει μοτίβα, να κάνει τις παραπάνω πράξεις των μοτίβων άμεσα! Και ναι, θα γνωρίζεις τα πάντα!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%