Στέλιος Νικολαΐδης

Η ζωή σου, γίνεται μια επίδειξη, η οποία μπορεί να έχει τελικά πιο πολύ σημασία απ’ οτιδήποτε προσπαθήσεις να πεις ή να κάνεις με τους ανθρώπους!

today6 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

Έχεις τόσα περισσότερα πράγματα να κάνεις και να δώσεις απ’ όσα κάνεις και δίνεις αυτήν τη στιγμή, και ξέρεις ότι έτσι είναι, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Η δέσμευση στην ειλικρίνεια σ’ επαναφέρει στο ταξίδι ελευθερίας-ελευθερία από, ελευθερία για, ελευθερία εσωτερικά, ελευθερία εξωτερικά.

Η Γνώση, διαισθητική ή φυσική θα σε καθοδηγήσει να κάνεις ορισμένες πράξεις. Πρέπει να είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτές τις πράξεις.

Η Γνώση θα σου αποκαλύψει ορισμένα πράγματα για τον εαυτού σου και τους ανθρώπων γύρω σου. Πρέπει να είσαι ελεύθερος να λάβεις υπόψη σου αυτά τα πράγματα και ν’ ανταποκριθείς.

Η Γνώση θα σε πάει σε ορισμένα μέρη. Πρέπει να είσαι ελεύθερος να πας εκεί.

Η Γνώση θα χτίσει πραγματικές σχέσεις με πρόσωπα που φέρουν μεγάλη υπόσχεση για σένα. Πρέπει να είσαι ελεύθερος να συμμετέχεις σε αυτές.

Η Γνώση θα σε βγάλει από καταστάσεις που είναι ανθυγιεινές ή που δεν έχουν μέλλον. Πρέπει να είσαι ελεύθερος ν’ αποσυρθείς.

Η Γνώση θα σου ζητήσει να περιμένεις. Πρέπει να έχεις την ελευθερία να περιμένεις.

Η Γνώση θα απαιτήσει μακροθυμία. Πρέπει να είσαι ικανός ν’ ασκήσεις μακροθυμία.

Η Γνώση θα απαιτήσει πραγματική διάκριση και την ανάπτυξη της διάκρισης εκ μέρους σου. Πρέπει να είσαι ελεύθερος ν’ αναλάβεις αυτήν την ανάπτυξη.

Η Γνώση θα σου απαιτήσει να είσαι διακριτικός και να μην μιλάς ανόητα ή άμυαλα. Πρέπει ν’ αποκτήσεις την ελευθερία και τη δύναμη να το κάνεις αυτό.

Η Γνώση θα απαιτήσει ν’ αντιμετωπίσεις τον κόσμο και τα Μεγάλα Κύματα αλλαγής που έρχονται στην ανθρωπότητα. Πρέπει να έχεις την ελευθερία και το θάρρος να το κάνεις αυτό.

Όλες αυτές οι ελευθερίες απαιτούν ν’ αποδεσμευτείς από ορισμένα πράγματα και να χτίσεις άλλα πράγματα. Απαιτούν χίλιες μικρές απελευθερώσεις και καινούργιες αρχές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Αυτό είναι το ταξίδι απελευθέρωσης. Γι’ αυτό ήρθες. Δεν ήρθες μόνο για να βάλλεις μια καρτελίτσα στον εαυτό σου ή να δηλώσεις την θέση σου στον κόσμο. Ήρθες για έναν ευρύτερο σκοπό, και πρέπει να είσαι ελεύθερος να βρεις, ν’ ανακαλύψεις και ν’ ακολουθήσεις αυτόν τον σκοπό.

Ο Θεός έχει τοποθετήσει την Γνώση μέσα σου για να το καταστήσει αυτό δυνατό μέσα σ’ έναν κόσμο αντιφατικών και αντίθετων επιρροών.

Έτσι να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΦΡΟΝΕΙ ΕΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%