Στέλιος Νικολαΐδης

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

today5 Μαΐου, 2022

Background
share close

Η μονογαμία είναι βαρετή! Όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, όσο όμορφος κι αν είναι ένας άνδρας, κουράζει η ίδια γεωγραφία, η ίδια τοπογραφία. Για πόσο καιρό πρέπει να βλέπετε το ίδιο πρόσωπο; Έτσι τα χρόνια περνάνε, και ο σύζυγος δεν έχει κοιτάξει την γυναίκα του προσεκτικά ούτε για μια στιγμή!

Στον νέο κόσμο, δεν θα πρέπει να υπάρχει γάμος, μόνο εραστές με αγάπη! Για όσο καιρό είναι ευχαριστημένοι που είναι μαζί, μπορούν να είναι μαζί!  Και την στιγμή που θα νιώσουν ότι έχουν μείνει για υπερβολικό καιρό μαζί, μια μικρή αλλαγή θα είναι καλή. Δεν υπάρχει θέμα θλίψης, δεν υπάρχει θέμα οργής, μονάχα μια βαθιά αποδοχή της φύσης. Και αν έχετε αγαπήσει έναν άνδρα ή μια γυναίκα, θα θέλετε να δώσετε στο άλλο άτομο όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία.

Αν η αγάπη δεν μπορεί να δώσει ελευθερία, τότε δεν είναι αγάπη. Λέτε: «Η θλίψη μέσα μου συνεχίζει να έρχεται. Αφήνω πολύ χαλαρό το λουρί του άνδρα». Αυτή και μόνο η ιδέα είναι λάθος. Σκύλος είναι για να του αφήνετε χαλαρό το λουρί; Δεν μπορείτε να δώσετε ελευθερία, η ελευθερία είναι δικαίωμα του καθενός. Η ιδέα, «αφήνω χαλαρό το λουρί»… Και όμως το λουρί είναι στο χέρι σας! Εσείς είστε αυτοί που δίνετε ελευθερία.

ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ… θα κουραστείς χωρίς λόγο… Και επίσης αντί για άντρα θα έχεις μια καλή φίλη να σε βοηθά στις δουλειές -και θα το ξέρεις εσωτερικά! Και ο άντρας αν στερήσει την ελευθερία της γυναίκας, θα έχει έναν δεσμοφύλακα κτητικό και ζηλιάρη!

Αυτά βέβαια είναι για το 3000 μ.Χ. και μετά, ακόμη ζούμε μοτίβα αιώνων παρελθόντος! Την υποχρεωτικότητα την διδάξαμε εμείς στα συστήματα διοίκησης των λαών μέσα από τις θεσμικές επιλογές μας! Όχι;;; Ναι, μπορεί να διαφωνείς σε πολλά, όμως ξέρεις, ακόμα και αν δεν εξυπηρετεί αυτό το μοντέλο!

Διότι, όταν μια θεσμική αλήθεια συμφέρει, λογάριαζε την για πόρνη!

***

Για τον γάμο

Όταν μια θεσμική αλήθεια, συμφέρει λογάριαζε την για πόρνη!

Στη σημερινή μονογαμική μας κοινωνία, γάμος σημαίνει να μειώνεις στο μισό τα δικαιώματά σου και να διπλασιάζεις τις υποχρεώσεις σου!

Οι άντρες παντρεύονται γιατί είναι κουρασμένοι να ψάχνουν για @ όλη την ώρα! Οι γυναίκες γιατί είναι περίεργες! Και οι δύο απατώνται!

Το πρόβλημα με τον γάμο είναι ότι ερωτευόμαστε μια προσωπικότητα και πρέπει να ζήσουμε με έναν χαρακτήρα που δεν ξέρουμε καθόλου!

Ο γάμος είναι το τίμημα που πληρώνουν οι άντρες για το σεξ και το σεξ το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για τον γάμο!

Ο Θεός δημιούργησε τον έρωτα. Οι θεσμοί δημιούργησαν τον γάμο. Εσύ τι ακολούθησες;;;

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΡΑ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!

ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ, ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ!

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΞΗ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%