Στέλιος Νικολαΐδης

Και όταν κάτσει η σκόνη, τα υπόλοιπα παιδιά της Κιβωτού, πληγωμένα, στιγματισμένα, μόνα, με άγνωστη τύχη… Να τα κοροϊδεύουν όλοι… Και γι’ αυτά κανείς!

today20 Νοεμβρίου, 2022

Background
share close

Κατασπαραγμένα από τα MME, και αφού πήραν τα νούμερα τους οι εκπομπές του χάου,  και οι παρουσιαστές-ύαινες, θα τα αφήσουν στην τύχη τους,  όλα αυτά τα παιδιά, γιατί έτσι θα γίνει, αφού  δεν θα πουλάνε!

Όταν κλείσουν τα φώτα, θα μείνουν αφημένα στην τύχη τους! Και δεν πιστεύω ότι αυτοί, οι δημοσιογράφοι που ξέρουν δήθεν όλη την αλήθεια, θα πάρουν παιδιά να τα μεγαλώσουν! Έστω ένα παιδί ο καθένας! Και τα παραβατικά μαζί με τα παιδιά τους!

Ρε σου λέω έχουμε πάρει λάθος δρόμο! Αλλά ποιος νοιάζεται! Ο Θεός να μας βοηθήσει… Χαθήκαμε στις εξυπνάδες μας! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… Ούτε καν η δικαιοσύνη!

Και αφού ξέρουμε τι θα γίνει, και σκοτώσαμε τον παπά Αντώνη, τελικά θα αναλάβει καθένας μας ένα παιδί σαν παιδί του, ακόμα και παραβατικό, να το μεγαλώσει; Γιατί έτσι πρέπει τώρα! Και μην σφυρίζεις αδιάφορα, γιατί εκεί είναι 300 παιδιά! Ή  θα τα στείλουν σε αλλά ιδρύματα; Σε ποια άραγε; Κάποια άλλα θα φύγουν και θα είναι στους δρόμους; Πες μου σοφέ ανθρωπάκο!

Πριν βγει όλη η αλήθεια, θα ζουν στην κόλαση 300 και πλέον παιδιά γιατί η άρρωστη τηλεόραση και τα ΜΜΕ δίκασαν άμεσα ή έμμεσα! Αγνοώντας τα!

Αν δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό, ακόμα και αν πήρες θέση, σωστή ή λάθος, η θέση αυτή μπορεί να τσακίσει και να στείλει στο χάος κάποιο παιδί -και στην προκειμένη περίπτωση τριακόσια παιδιά! Το αντέχεις αυτό εσύ που έχεις γνώση για όλα πριν τα μάθεις όλα; Ακόμη και πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη με τρανταχτά στοιχεία για να είμαστε σίγουροι για όλα;

Υπάρχει κάποιος-κάποιοι γι’ αυτά τα παιδιά;  Όχι αυτό δεν σε νοιάζει! Μέχρι εδώ ήταν όσα είχες να πεις! Λοιπόν σαχλαμάρα, πιστέ του ναού της τηλεοπτικής Βαβυλώνας, που ξέρουμε πως και οι οίκοι ανοχής είναι πιο καθαροί από κάποιους μεγκελικούς δημοσιογράφους και ταρακουνημένους παρουσιαστές, τον ένοχο τον βρήκαμε! Μπράβο καλά κάναμε και τον δικάσαμε και τον σκοτώσαμε συνειδησιακά! Τώρα όμως το έργο που μας αναλογεί θα το αναλάβουμε;

Θα πάρουμε από ένα τουλάχιστον παραβατικό παιδί μέσα στο σπίτι μας; Ε;

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%