Στέλιος Νικολαΐδης

Καλημέρα… σήμερα και σύντομα

today2 Σεπτεμβρίου, 2020

Background
share close

Ένας κόσμος χωρίς ξεγνοιασιά, χωρίς αγκαλιές, φιλιά, παιχνίδια, χωρίς εκκλησία, γιορτές, τέχνες, τραγούδι, ανέμελη εργασία και Ειρήνη και μια αυτονόητη καθημερινότητα είναι ένας τελειωμένος κόσμος προς το παρόν… μια κοιλάδα θανάτου φόβου και δοκιμασιών των αντοχών μας.

Ας δώσει ο ΘΕΟΣ έλεος και ευλογία να γυρίσει ξανά το φως. Ευλογίες και ελευθερίες που είχαμε και δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι όλες αυτές μπορεί να χαθούν σε μια νύχτα… και τώρα όλοι ψύχραιμοι όσο μπορούμε ταξιδεύουμε σε εποχές και περιοχές σκότους… Σίγουρα κάναμε λάθη ως κοινωνία και ως ανθρωπότητα και ως πρόσωπα, σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τι και πού… όμως ο Θεός κατήργησε το σκότος από τον κόσμο και την συνείδηση μας… σε κανέναν άνθρωπο και λαό δεν αξίζει αυτό… που κάποιοι έσπειραν στην ανθρωπότητα… πρέπει να βγούμε τώρα από αυτό… με δυνατή σκέψη, φωτισμένο νου, αγάπη, χαρά και ΘΕΟ, ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ.

Και είπεν ο Θεός, Γενηθήτω φώς· και έγεινε φώς· 4. και είδεν ο Θεός το φως ότι ήτο καλόν· και διεχώρισεν ο Θεός το φως από του σκότους· 5. και εκάλεσεν ο Θεός το φως, Ημέραν· το δε σκότος εκάλεσε, Νύκτα. Και έγεινεν εσπέρα και έγεινε πρωί, ημέρα πρώτη.

Με θεϊκή λειτουργία του νου, ζωτικότητα, πειθαρχία στο καλό, αγάπη, χαρά και τρυφερότητα προς όλους και μια αβίαστη συγγνώμη στον εαυτό μας και στον κόσμο μας ας γυρίσουμε στην ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ.

Αυτοί που έστησαν όλο αυτό πραγματικό η όχι θα πέσουν! Συνέχισε να δημιουργείς μην τα παρατάς παρά τις δυσκολίες, κάνε ό,τι χρειάζεται, γέλα, τραγούδα, φτιάξε όση χαρά μπορείς. Αν πιστεύεις, προσευχήσου, αν δεν πιστεύεις, τραγουδά, χόρεψε… τίποτα κακό δεν μπορεί να μείνει και να παραμείνει σε μια γιορτή της ψυχής θέλει δύναμη κάνε ό,τι χρειάζεται για να προστατευτείς και να προστατέψεις, όμως κράτα την ματιά σου σαν ήλιο για όλους. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και πάντοτε το φως της ψυχής αυτών που ζούσαν εδώ και ζουν και τώρα εύρισκε δρομο και αν δεν υπήρχε έφτιαχνε έναν για όλη την ανθρωπότητα.

Εδώ και όταν φοβόντουσαν, έμεναν ατρόμητοι. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ που χάρισε σε όλους το ΦΩΣ ό,τι και αν λένε… Από αυτή τη χώρα που τώρα έχει εμάς επάνω θα έρθει η λύση τόσο σε επιστημονικό, ψυχολογικό, θεολογικό επίπεδο… και θα φανεί… ΄Ηδη φαίνεται ότι αυτός ο τόπος προστατεύεται και κάνουν ότι δεν το βλέπουν… Αυτό εδώ δεν είναι ένα κείμενο ιαχών… είναι μια απλή προσέγγιση γεμάτη αγάπη και ελπίδα για μια επαναφορά σε έναν κανονικό κόσμο που αγαπάμε ατελή ναι σε διαδρομή ανάπτυξης, ναι αλλά … σε καμία περίπτωση σκοτεινό… καλημέρα… σήμερα και σύντομα…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%