Στέλιος Νικολαΐδης

Με επιθετική σεξιστική ψυχολογία και προς τον άντρα…

today15 Οκτωβρίου, 2022

Background
share close

…από τα κανάλια, ημίγυμνες παρουσιάστριες, παιχνίδια σεξισμού σε νησιά ή δήθεν ακαδημίες, με έναν «απελευθερωτισμό» που χάνει την αξιοπρέπεια του το άτομο και στην ουσία υποβαθμίζει την θηλυκή φύση αφήνοντας την αξία της μόνο στην επιφάνεια.

Με πρόκληση στις πιο ενστικτώδεις περιοχές των αντρών, ντυσίματα μπροστά στα οποία το γυμνό είναι αθώο, με οπτικές προσφορές, προκλήσεις, λόγω απελευθέρωσης της μόδας και του ετσιθελισμού και λέγοντας το όλο αυτό εξέλιξη, φτάνουμε εδώ…

Και μετά έρχεται και η υπέρ υποκρισία, τα τηλεοπτικά κλάματα παρουσιαστών γιατί κάποια τέρατα ανώμαλα ξύπνησαν -όχι μόνο από αυτό που προσλαμβάνουν γύρω τους φυσικά, αλλά σίγουρα ΚΑΙ από αυτό.

Παρουσιάστριες να κλαίνε για το βιασμένο παιδάκι ημίγυμνες, δίνοντας πρότυπα στα παιδιά μας για συμπεριφορές, ντύσιμο κ.λπ. Και φυσικά έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα με ένα μέρος της τραπ που με τραγούδια, με έναν δαιμονικό σχεδόν τρόπο, δίνουν οδηγίες και χειραγωγούν αόρατα τα νέα παιδιά τι πρέπει να κάνουν! Και μέσα από την δήθεν τέχνη τους τα εκμαυλίζουν και τα καταστρέφουν.

Επίσης υπάρχουν γονείς που θυμούνται ότι υπάρχουν τα παιδιά τους όταν βρουν χρόνο! Ευτυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι.

Και ύστερα όλοι, αφού αφήνουμε εύκολα όλα αυτά να συμβαίνουν, κάνουμε τους έκπληκτους και πέφτουμε απ’ τα σύννεφα όταν το παιδί μας δεν μπορεί και δεν ξέρει να αμυνθεί ούτε να μας ενημερώσει!

Στο όνομα μιας λανθασμένης ελευθεριότητας το αφήνουμε να χάσει το κάλλος, την αθωότητα και την αξιοπρέπεια του από τον κάθε αλήτη, την κάθε αλήτισσα που είναι πασπαλισμένοι με χρυσόσκονη! Όλους όσοι παρακολουθεί στην τηλεόραση, στα social media και σε άθλιες μουσικές σκηνές! Και φυσικά όταν το τέρας ξυπνά μέσα από όλον αυτόν τον κοινωνικό «διεγερτισμό».

Ξυπνά ό,τι πιο ανώμαλο υπάρχει σε κάποιους υπάνθρωπους και οδηγεί ολόκληρη την κοινωνία στην εξαθλίωση! Την πετά με έναν παράλογο αυτοματισμό πλέον, στην παρακμή.

Μετά εμείς είμαστε ανήξεροι;  Κανείς δεν φταίει παρά μόνο το τέρας αυτό; Αλήθεια;;; Τι λες τώρα;;;.

Όμως το μέσα μας γνωρίζει πολύ καλά ότι έχουμε κακή τηλεόραση, έχουμε κακή εκπαίδευση, έχουμε άθλια μόδα και στέλνουμε τα παιδιά μας να την εκπροσωπήσουν σε εκπομπές όπου γδύνονται, δέχονται σεξιστική κριτική και  τα κερνάμε σαν οπτικό έδεσμα στα μάτια κάθε διεστραμμένου που παρακολουθεί από το σπίτι του το παιδί μας… Γιατί; Αυτό είναι απελευθέρωση; Άντε να χαθούμε… Κάνουμε το παιδί μας βορά σε κάθε τέρας! Και έτσι σε δύο βήματα ακόμη συναντάμε γονείς που κατακρίνουμε… Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Είναι αυτό απελευθέρωση;;; Εξέλιξη;;; Να παραδίδεις το παιδί σου έτσι; Γιατί αυτό είναι το νέο μέλλον;;;

Επίσης έχουμε και κάποιες διεστραμμένες μουσικές και μετά θυμώνουμε κιόλας! Και θυμώνουμε πάρα πολύ, γιατί ξέρουμε ότι με έναν τρόπο δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει αυτό! Είμαστε συνένοχοι.

Η κοινωνία έχει διαφθαρεί, έχει εκπέσει από το κάλλος και την αξιοπρέπεια, έχει εκπέσει από την ομορφιά και την ευπρέπεια, και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλο τον κοινωνικό ιστό και προβάλλεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διάσημος πλέον είναι αυτός που γδύνεται στα social media και στην τηλεόραση, άντρας ή γυναίκα, αυτός που ψάχνει σε τηλεοπτικό πρότζεκτ, σε νησιά, ερωτικό σύντροφο και τον ανταλλάσσει την ίδια στιγμή! Και ξεφτιλίζεται δημόσια,  μπροστά σε φίλους και γονείς!

Διάσημος γίνεται πλέον αυτός που πάει σε ένα τηλεοπτικό σόου-σκουπίδι και δέχεται κάθε είδους υποτίμηση ώστε έστω και για λίγο να γίνει γνωστός και να βγάλει χρήματα! Aκόμα κι αν συμμετέχει σε παιχνίδι που λ.χ. 20 γυναίκες πρέπει να φιλούν τον ίδιο άντρα μέχρι να τον πείσουν να τις διαλέξει. Τώρα γιατί μας κάνει εντύπωση αυτό που γίνεται;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Πρέπει ο άνθρωπος να γυρίσει στον Επαναστατικό ρομαντισμό της Αξιοπρέπειας! Στην ομορφιά! Και ναι, τα ΜΜΕ πρέπει με κάποιο τρόπο να τα περιφρονήσουμε! Να κλείσουν και να ξανανοίξουν όταν θα έχουν κάτι όμορφο να προσφέρουν, κάτι ουσιαστικό, αξιοπρεπές, αξιόλογο!

Γιατί απομακρυνόμαστε από την ομορφιά και κουβαλάμε  νέα ήθη και έθιμα! Μία απρόσμενη ανηθικότητα που την ονομάζουμε εξέλιξη και μετά με διάφορα κινήματα προσπαθούμε να την μαζέψουμε. Αυτό όμως είναι ασπιρίνη…

Η πραγματική λύση βρίσκεται στην διαθεσιμότητά μας στην αγάπη, τον σεβασμό, την ομορφιά, την ισορροπία! Την καλή αγωγή!  Όλα τα άλλα είναι «να είχαμε να λέγαμε…»

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ!

Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο! Συμπλήρωσε και εσύ…

Υ.Γ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ, ΑΞΙΕΣ, ΤΕΧΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!

ΤΑ ΝΕΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ….

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%