Στέλιος Νικολαΐδης

Ο άντρας μου, η γυναίκα μου, και χιλιάδες «μου»! Και πίσω από αυτά, το εγώ «μου»!

today21 Φεβρουαρίου, 2022

Background
share close

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που πιστεύεις, μην φυλακίζεις με πρέπει ελεύθερα όντα για να νιώθεις ασφάλεια και ιδιοκτησία!  

Γίνεσαι ανάγωγος, κτητικός και απίστευτα ασεβής! Λοιπόν άκου! Είναι παιδιά του Θεού, δεν είναι ΣΟΥ! Σε κάθε σχέση που κάνεις το μόνο δικό σου είσαι ΕΣΥ! Λέγε όμως ότι θες! Εσάμπα είναι! Λες, τον-την παντρεύτηκα! Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό, σου ανήκει;;; Ναι έτσι νομίζεις! Όμως άκου, φτάσαμε σήμερα εδώ από παραισθήσεις και επειδή χάθηκε ο σεβασμός και η ζώσα αγάπη! Ο γάμος και η σχέση υπάρχουν πλέον σαν διαδικασία ψυχοθεραπείας μεταξύ δύο ατόμων που δεν μπορούν να νιώθουν, να αισθάνονται και να ζουν ελευθέρα.

Αυτός δεν είναι πραγματικός γάμος, είναι μία διαδικασία ψυχαναγκαστικής θέσης αγάπης και αδυναμίας για πραγματική σχέση -όχι με τον προβληματικό σύντροφο, με ανταγωνιστικούς δεσμούς και επιβολές, αλλά με το παιδί του Θεού!  Που δυστυχώς μέσα από την κτητικότητα, τις ανασφάλειες και τις παιδικότητες, δεν το αφήνεις να εκδηλωθεί και έτσι δεν θα το γνωρίσεις ποτέ! Κρίμα!

Αν δεν πιστεύεις στο Θεό μην ψάχνεις την αγάπη! Ό,τι και να βρεις, απλά θα της μοιάζει!

Γιατί ανησυχείς μήπως γνωρίσει κάποιον άλλο ο σύντροφος σου, γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να τον παρακολουθείς και ότι πρέπει να τον έχεις όσο πιο κοντά γίνεται; Γιατί ανησυχείς με ποιους μιλάει, γιατί θέλεις να ελέγχεις τι κάνει; Καμιά αγάπη που είναι σίγουρη για τον εαυτό της δεν κάνει τέτοια πράγματα ούτε περνάει τέτοιες αγωνίες! Μήπως τελικά έχεις αγωνία για σένα; Μήπως τελικά όταν σιγουρευτείς ότι ο άλλος δεν κάνει τίποτα από αυτά που πιστεύεις, θα μπεις σε μία διαδικασία να τα κάνεις εσύ; Ήρεμα ρωτάω! Αν μπορείς να απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου, θα μπορέσεις να μάθεις πολλά για το πώς τελικά σκεπτόμαστε και δρούμε όταν είμαστε ανώριμοι! Και χωρίς την αίσθηση του Θεού!

Σε αγαπώ διαμέσου του Θεού, σημαίνει σε βλέπω και σε σέβομαι σαν παιδί του υπέρτατου Θεού και το εκφράζω σε εσένα αυτό!

Κανείς δεν γίνεται να σε αγαπήσει παρά μόνον διαμέσου του Θεού! Αγάπη direct δεν υπάρχει! Εσύ πίστευε ό,τι θες…

Περιμένεις να σε αγαπήσει ή πιστεύεις ότι σε αγαπά ο σύντροφος σου ΑΜΕΣΑ; ΜΠΡΑΒΟ! ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%