Στέλιος Νικολαΐδης

Σκέψεις

today9 Ιουλίου, 2023

Background
share close

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ=ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.

Τίποτα από όσα ζούμε και βλέπουμε δεν είναι αληθινό! Είμαστε μέσα σε έναν εικονικό κόσμο. Γιατί αν δεν ισχύει αυτό, είμαστε εντελώς χαζοί.

Παράξενα! Για πρώτη φορά στην ιστορία, η αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα έχει δικαίωμα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας (μομφής) στην κυβέρνηση! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 84, η “πρόταση μομφής” κατατίθεται με την προϋπόθεση να φέρει την υπογραφή του 1/6 του όλου αριθμού των βουλευτών (50 βουλευτές από το σύνολο των 300)

ΜΟΛΙΣ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΧΑΡΗ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!

Σαν Έλληνες οφείλουμε να καταλαβαίνουμε τα πάντα!

ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ: Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΧΑΖΟΙ Ή ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΩΙΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΙ!

Ο πιο γρήγορος δρόμος για το διαζύγιο είναι μόνον ένας:  γάμος!

Σας το λέω υπεύθυνα: σαν λαός δεν πάμε με τα καλά μας! Δες κάποιες περιφέρειες τι κάνουν! Ψάξε! Επίσης την τηλεόραση!  και θα το νιώσεις!

Εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση χρίζουν ψυχιατρικής μελέτης!

Ορισμένα που συμβαίνουν στην χώρα χρίζουν ψυχιατρικής έρευνας για κάποιους από τους κατοίκους της.

Το απόλυτο «μυστικό» είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός «μυστικού» στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι θα τους κάνει έναν από τους «εκλεκτούς»!

ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΟΥΡΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ; Όπως θυμούνται οι παλιότεροι, κάποτε υπήρχαν μουριές σε κάθε γειτονιά, ακόμα και στις πόλεις! Σκαρφαλώναμε και τρώγαμε!

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Δεν πάμε καλά… Στο πουθενά όλα σε όλο τον κόσμο! Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ο Μπάιντεν τα έχει χάσει, γράφει το πρώτο ΘΕΜΑ. «Ο Θεός σώζει την Βασίλισσα!» είπε όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του!

«Πριν γίνω έξι χρονών, οι παππούδες μου και η μητέρα μου με έμαθε ότι αν όλα τα πράσινα “πράγματα” που μεγαλώνουν αφαιρεθούν από τη γη, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή. Αν έπαιρναν όλα τα τετράποδα από τη γη, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή. Αν είχαν πάρει όλα τα φτερωτά πλάσματα από την γη, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή. Αν όλοι οι συγγενείς μας που σέρνονται και κολυμπούν ακόμα και αυτοί που ζουν μέσα στη γη, πεθάνουν, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή. Αλλά αν εξαφανιζόντουσαν όλα τα ανθρώπινα όντα, η ζωή στην γη θα ανθούσε. Τόσο ασήμαντοι είμαστε».

Russell Means, Oglala Lakota Nation

Η «Πραγματεία περί Εθελοδουλείας» είναι το κείμενο όπου κάποιος, προγραμματικά αφελής, εκπλήσσεται διαρκώς: «Πώς συμβαίνει, αυτή η επίμονη προθυμία προς υποταγή να έχει ριζώσει τόσο ώστε η ίδια η αγάπη για την ελευθερία να φαίνεται τώρα αφύσικη;»

Ανόητοι! Γελοίοι! Ποτέ μα ποτέ τα ιερά σύμβολα αυτής της γης δεν μεταβάλλονται ούτε τροποποιούνται. Άσχημη και χωρίς κανένα λόγο βεβήλωση. Κάθε τι έχει τα σύμβολα του δεν χρειάζονται οι άσχημες τσαπατσούλικες και ανιστόρητες βεβηλώσεις!

Το Μυαλό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια διεργασία σκέψης η οποία είναι η εμπειρία της ερμηνείας του για όλα.

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.

Γιάννης Ρίτσος

ΤΟ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ!

Thundercats, η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων των 80’s! Οι παραγωγοί είχαν προσλάβει ψυχολόγο να ελέγχει το σενάριο ώστε να περνάνε σωστά μηνύματα.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%