Στέλιος Νικολαΐδης

Τι βαθειά συγκίνηση είναι αυτή που νιώθουν οι αληθινές και καθαρές ψυχές όταν διαπιστώνουν γύρω τους το πόσο έχει καλλιεργηθεί το έργο του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΛΟΓΟΥ)

today12 Αυγούστου, 2021

Background
share close

Όχι πλέον σε μια χούφτα ανθρώπους (όπως ήταν οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ και πρώτοι Χριστιανοί), αλλά σε ομάδες της ανθρώπινης κοινωνίας όπως π.χ. στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, σε ΟΜΑΔΕΣ απλών πολιτών, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, π.χ. με φωτιές, όπως τώρα… Δεν είναι λίγοι, αυτοί που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ από ΑΓΑΠΗ και όχι από συμφέρον, όταν αυτοί φτάνουν να χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ανθρώπινη ομάδα στα μάτια κάποιων ανθρώπων,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ!  ΑΔΕΛΦΙΑ μας, συνεχίστε να δίνετε τον εαυτό σας- Ακόμα και αν βλέπετε, ότι έχετε μείνει λίγοι,  ακόμα και αν μοιάζει να χάνεται η Ελπίδα σας την ώρα της δυσκολίας… Να ξέρετε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι σας όταν κινείστε από ανιδιοτελή κίνητρα και προσφέρετε τον εαυτό σας… ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ στο βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνετε! Αν τα κίνητρα σας είναι καθαρά, έχετε την βοήθεια του ΘΕΟΥ!!!

Ένα από τα πολλά παραδείγματα -και σίγουρα υπάρχουν πολλά- ότι δεν είστε μόνοι σας: έπεσε δυνατή βροχή τοπικά, μετά από λιτανεία την ημέρα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (6-8-21) και έσβησε τις εστίες φωτιάς στην γύρω περιοχή, στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο στην Εύβοια!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%