Στέλιος Νικολαΐδης

TiK ToK, Zack Pogrob, @behaviorhack Είναι για εσένα που σε αφορά και το βρίσκεις χρήσιμο. Ένα βήμα στην εξέλιξη και την μάθηση.

today17 Μαΐου, 2023

Background
share close

Βιντεάκια των περίπου 40 δευτερολέπτων αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο να εμπλουτίσεις τη ζωή σου και να βελτιώσεις την πνευματική σου κατάσταση. Χρησιμοποιώντας μία νέα τεχνική που μοιάζει πολύ με κινούμενο mind map.

Παρόλο που είναι πολύ σύντομα, τα μηνύματα που περιέχουν είναι ισχυρά και μπορούν να συντονίσουν την σκέψη σου και να σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στα πραγματικά σημαντικά πράγματα της ζωής σου.

Αυτά τα βιντεάκια δεν είναι για όλους, αλλά είναι για σένα που όταν τα βλέπεις αντιλαμβάνεσαι το μήνυμα τους, σε ξεκουράζουν και σου δίνουν μία προοπτική συντονίζοντας δυναμικά τον τρόπο της σκέψης σου προς το καλό.

Το μήνυμα που περιέχουν θα σου αρέσει και θα σε εμπνεύσει με τον συνεκτικό και κατανοητό τρόπο που παρουσιάζεται. Θα αισθανθείς την δύναμη μιας ισχυρής ιδέας που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τις δυνάμεις του μυαλού σου και να προχωρήσεις στον κόσμο της σκέψης και των δυνατοτήτων σου.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο δημιουργός των βίντεο αυτών προσφέρει τέτοιο υλικό δωρεάν, με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ζωή τους.

Ας στηρίξουμε τέτοιους δημιουργούς και ας αξιοποιήσουμε όσα μας προσφέρουν για την ανάπτυξη και ενίσχυση της πνευματικής μας κατάστασης.

Μακάρι να μπουν και στην εκπαίδευση αντίστοιχα, γιατί αυτός ο τρόπος μάθησης θα ανοίξει προοπτικές που ξεπερνούν τα συστήματα μιας χαοτικής σκέψης που χρησιμοποιούμε σήμερα χωρίς λόγο. Θα μαθαίνουμε πιο γρήγορα, πιο ευχάριστα, πιο αποτελεσματικά, και το μυαλό μας θα διατηρεί μεγαλύτερο χώρο διαχείρισης ιδεών και δυνάμεων χωρίς να είναι φορτωμένο με περιττά σκουπίδια γνώσης.

Μπορείτε να βρείτε την πηγή αυτών των βίντεο στο Τικ Τοκ και στο YouTube και να δείτε πολλά περισσότερα,  κρατώντας πάντα αυτά που σας ταιριάζουν και σας βοηθούν ανάλογα με την περίοδο της ζωής σας.

 ΥΓ. Τα βίντεο με τα κινούμενα σχήματα που περιγράφουν μια ιδέα ονομάζονται “animated explainer videos” ή απλά “explainer videos”. Αυτά τα βίντεο συνήθως χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν μια έννοια, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν με μια απλή και κατανοητή μορφή. Τα κινούμενα σχήματα που χρησιμοποιούνται στα βίντεο αυτά είναι συνήθως σχεδιασμένα για να έχουν έναν ιδιαίτερο αισθητικό χαρακτήρα και να προσελκύουν το ενδιαφέρον του θεατή.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%