Στέλιος Νικολαΐδης

Τραβήξτε τα παιδιά από την τηλεόραση! Υπάρχουν παιδιά που ρωτάνε τις μητέρες τους αν θα τα βλάψουν!

today9 Μαΐου, 2022

Background
share close

Τα παιδιά πρέπει να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Με αυτό που συμβαίνει έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους! Πολλά παιδιά νιώθουν ανασφάλεια σε σχέση με τους γονείς τους. Αυτό είναι αποτρόπαιο, εγκληματικό! Όπως επίσης το να βλέπουν τους γονείς τους συγχυσμένους, καταρρακωμένους, εξαθλιωμένους από όλα αυτά που συμβαίνουν.

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ! ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ!!!

Σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει μέτρο. Για το παιδί ο γονιός είναι το σημείο στήριξης του. Δεν έχει καμία αξία να στηρίζουμε ειδήσεις, να τις παρακολουθούμε εμείς και τα παιδιά μας, οι οποίες διαιρούν την οικογένεια, προκαλούν  ανασφάλεια και φόβο στα παιδιά και ταράζουν αυτό που από την φύση είναι δοσμένο: ότι η μητέρα λατρεύει το παιδί της!

Ακόμα κι αν υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να εστιάζουν τόσο πολύ σε αυτό!  Και με τόση επιμονή επί μήνες! Αν σκεφτούμε καλά, φαίνεται πως αυτό εξυπηρετεί την διάλυση της οικογένειας και τον αποσυντονισμό των παιδιών. Ας μην το επιτρέψουμε άλλο!

Τελικά η σκύλευση προς χάριν του χρήματος αλλά και της δημιουργίας σύγχυσης γύρω από ένα τρομερό γεγονός, είναι χειρότερη και πιο ανήθικη από το ίδιο το γεγονός!  Γιατί απευθύνεται στην δολοφονία της εμπιστοσύνης των παιδιών προς τους γονείς τους! Και μετά απ’ αυτό, τα παιδιά είναι εύκολα διαχειρίσιμα από οποιονδήποτε!

***

ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΤΕΡΑΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Μήδομαι σημαίνει φροντίζω, προστατεύω. Ως θεότητα έχει καταγραφεί η Μήδεια και είναι ιερή η λέξη ΜΑΝΑ… Δεν μπορώ να την ταυτίσω με δολοφονίες παιδιών! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΣΕ ΣΟΟΥ… ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ή ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ… ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ… ΕΛΕΟΣ!

ΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%