Στέλιος Νικολαΐδης

Το να μιλάς άσχημα στους γονείς σου, στους φίλους σου ή σε όσους πραγματικά σε αγαπούν είναι όχι μόνο ανάρμοστο, αλλά και ένδειξη μιας σοβαρής βλάβης χαρακτήρα!

today18 Σεπτεμβρίου, 2024

Background
share close

Όταν κάποιος επιλέγει να ξεσπάει στους ανθρώπους που τον αγαπούν και είναι δίπλα του αδιαμφισβήτητα, δείχνει ότι αδυνατεί να διαχειριστεί τις δυσκολίες του σωστά.

Στην πραγματικότητα, η συμπεριφορά αυτή κρύβει δειλία χαλασμένη σκέψη και αδυναμία, καθώς αυτό το άτομο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις πραγματικές προκλήσεις της ζωής ή τους ανθρώπους που θα έπρεπε να αντιπαλέψει.

Αντί να αντιδράς με θάρρος και σύνεση, επιτίθεσαι βάρβαρα με τρέλα στους πιο κοντινούς σου, σε αυτούς που θα έπρεπε να προστατεύεις και να αγαπάς.

Αυτό όχι μόνο προδίδει τη δική σου ανασφάλεια, αλλά καταστρέφει και τις πιο αγνές σχέσεις της ζωής σου.

Είναι μια πράξη που αποδεικνύει πόσο μικρός είναι κάποιος μπροστά στις πραγματικές δυσκολίες και πόσο εύκολο του είναι να δείχνει δύναμη εκεί που δεν υπάρχει αντίσταση.

Τελικά, αυτή η στάση δεν βλάπτει μόνο το περιβάλλον σου, αλλά πρώτα απ’ όλα εσένα τον ίδιο. Δείχνει ότι είσαι ανίκανος να χειριστείς σωστά τα συναισθήματά σου και να εκτιμήσεις την αγάπη που σου προσφέρεται απλόχερα.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%