Blog

Είδαμε τον Άλεξ Καββαδία στο Stal 21 01

today6 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Βράδυ Σαββάτου και όλοι ξεκινήσαμε να πάμε να δούμε τον Άλεξ Καββαδία στο Stal 21 01, στο Κολωνάκι! Ο Άλεξ είναι ένας άνθρωπος που δεν πρόκειται να κάνει κάνει συνηθισμένο, κάτι που θα το δεις κι αλλού!

Πραγματικά από την έναρξη του live όλοι είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα και ανυπομονούσαμε να δούμε την συνέχεια! Παρ’ όλο που ήταν accoustic η βραδιά με δύο κιθάρες, ο Άλεξ είχε κανονίσει πολλές εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους, χορευτικά, σκηνικά και καταστάσεις που μόνο όσοι ήμασταν εκεί μπορούμε να περιγράψουμε!

alex kavvadias 4

Η ενορχήστρωση των διασκευών ήταν άψογη με τον Φώτη Δεληνικόλα και τον Σταύρο Χειλά στις κιθάρες!

Είναι ένας αληθινός showman! Κάτι που ίσως δεν το συναντάμε συχνά στην εγχώρια μουσική σκηνή! Κατέβηκε στο κοινό, ανέβηκε στην μπάρα, χόρεψε, ανέβασε κόσμο στην σκηνή για να χορέψουν και να τραγουδήσουν παρέα…

alex kavvadias 3

 

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έμεινε ακίνητος, όλοι χορέψαμε, σιγοτραγουδήσαμε τις επιτυχίες του αλλά και παλιές επιτυχίες που είχε επιλέξει στο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που ίσως μόνο στο εξωτερικό μπορεί κάποιος να απολαύσει!

alex 2

Το Σάββατο 15/11 θα ο Άλεξ Καββαδίας θα είναι πάλι live στο Stal 21 01 στο Κολωνάκι! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δείτε το βίντεο από το τραγούδι False Hope, αν και άξιζε να ανεβάσουμε όλο το live μιας και σε κάθε τραγούδι είχε πραγματικά άλλο mood:

Άλεξ σε ευχαριστούμε για αυτή την απίστευτη βραδιά και περιμένουμε να έρθεις να ξεκινήσουμε εκπομπές… <3

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%