Νέο single | Χρήστος Π. «Τα χρόνια κι αν περάσουν»

todaySeptember 24, 2020

Background
share close

ΧΡΗΣΤΟΣ Π.

«Τα Χρόνια Κι Αν Περάσουν»

Στίχοι & Moυσική: Χρήστος Π.

Ο τραγουδοποιός Χρήστος Π. επιστρέφει με τη νέα του ακουστική μπαλάντα «Τα Χρόνια Κι Αν Περάσουν» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Η αγάπη του για τη μουσική και τη δημιουργία τον οδήγησαν πίσω στα μουσικά δρώμενα με νέα διάθεση, ύφος και εμπειρίες.

Μια κιθάρα, ένα πιάνο, μια φωνή και η νοσταλγική του διάθεση αρκούν για να συνθέσουν ένα μελωδικό τραγούδι που γεμίζει τον ακροατή με μνήμες και συναισθήματα.

Το single του Χρήστου Π. «Τα Χρόνια Κι Αν Περάσουν» κυκλοφορεί από την Cobalt Μusic.

Written by: New Generation Radio

Rate it

Previous post

Ορθογραφικά (ΟΕ’): το ρήμα αγγέλλω

Το ρήμα αγγέλλω  και τα παράγωγά του (αναγγέλλω-προαναγγέλλω, απαγγέλλω, εξαγγέλλω-προεξαγγέλλω, επαγγέλλομαι, καταγγέλλω-αντικαταγγέλλω παραγγέλλω-αντιπαραγγέλλω, προαγγέλλω-προαναγγέλλω) γράφονται με διπλό λ (-λλ-) μόνο στους χρόνους του ενεστώτα και του παρατατικού του ρήματος: π.χ. παραγγέλλω, παρήγγελλα, θα παραγγέλλεται, παραγγελλόταν. ΄Ολοι οι άλλοι χρόνοι (παρήγγειλα, θα παραγγείλω, έχω παραγγείλει) γράφονται με ένα -λ-. Επίσης όλα  τα ομόρριζα του εν λόγω ρήματος γράφονται με ένα -λ-: αγγελία, αγγελικός, άγγελος, αναγγελία, απαγγελία, αρχάγγελος, εισαγγελία, εξαγγελία, καταγγελία, παραγγελία, προαγγελία, προαναγγελία κ.λπ.       Φοίβος Ι. Πιομπίνος     piombinos.com

todaySeptember 22, 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%