NG Συνεντεύξεις

“Είναι η αγάπη λουλούδι ανοιχτό” – Νέο τραγούδι από τον Ζαχαρία Μπασιά

today29 Ιουνίου, 2023

Background
share close
  • cover play_arrow

    “Είναι η αγάπη λουλούδι ανοιχτό” – Νέο τραγούδι από τον Ζαχαρία Μπασιά New Generation Radio

Ο Ζαχαρίας Μπασιάς  στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Με την Άννα Μαρία”, μίλησε για το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Είναι η αγάπη λουλούδι ανοιχτό» σε μουσική δική του και στίχους της Αιμιλίας Πανταζή. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Γιάννης Κ. Ιωάννου.

Στην όμορφη συζήτηση με την ραδιοφωνική παραγωγό Άννα Μαρία Νικολαΐδου ο Ζαχαρίας Μπασιάς μίλησε για την γνωριμία του με τον Γιάννη Ιωάννου και τη δημιουργία του τραγουδιού.

Ένα τραγούδι με πολύ ωραίο, αισιόδοξο μήνυμα και ταυτόχρονα δροσερό και χαρούμενο.

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube.

Ακούστε τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2023 στην εκπομπή “Με την Άννα Μαρία”.

Ο Ζαχαρίας Μπασιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική αποκτώντας Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου. Δημιουργός μουσικής και στίχων, ερμηνεύει, παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και έχει μελοποιήσει στίχους πολλών στιχουργών, αλλά και ποιήματα του ποιητή Νίκου Σπυρόπουλου.

Έχει ήδη στο ενεργητικό του πολυετή συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, συγκροτήματα και χορωδίες με πολλές διακρίσεις και βραβεία, έχει επιμεληθεί στην οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα κατέχει θέση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο La Vita Radio.

Συμμετέχει ενεργά από το 2015 στον εθελοντικό σύλλογο “Προασπίζω” έχοντας την επιμέλεια του μουσικού συγκροτήματος M.V.P., με το οποίο, μέσα από συναυλίες και επισκέψεις, δραστηριοποιείται στην ψυχαγωγία και τις δράσεις του συλλόγου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παράλληλα με τη μουσική του δραστηριότητα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” αποκτώντας Πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό τίτλο στη “Διοίκηση Τουρισμού”.

Έχει κυκλοφορήσει ένα ανεξάρτητο προσωπικό διαδικτυακό άλμπουμ το 2014 με τίτλο “Όσο η γη γυρίζει”, και πολυάριθμα Singles, όπως “Φίλα μου σταυρό” (2013), “Το φυλαχτό μου” (2018), “Κάθε μία μέρα (2019) κ.α., ενώ από το Φεβρουάριο του 2022 βρίσκεται σε κυκλοφορία το Single με τίτλο «Ποιος Να Το Πίστευε» με εταιρεία την FM Records.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%