NGradio So good... like you
To μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Σκανδιναβίας θα πραγματοποιηθεί φέτος αλλά σε ένα απομακρυσμένο νησί και με έναν μόνο θεατή, μια υγειονομική υπάλληλο, η οποία επιλέχτηκε ανάμεσα σε 12.000 αιτηθέντες.
Η σουηδή νοσοκόμα και λάτρης του κινηματογράφου Λίζα Ένροτ επιλέχτηκε να είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα παρακολουθήσει το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Γκέτενμποργκ.
Η Ένροτ θα περάσει μια εβδομάδα στο απομακρυσμένο νησί Πάτερ Νόστερ παρακολουθώντας την μια ταινία μετά την άλλη.
“Στον τομέα της υγείας έχω περάσει χρόνια ακούγοντας, εξετάζοντας και παρηγορώντας. Αισθάνομαι ότι δεν έχω πια καθόλου ενέργεια”, είπε.
Το Πάτερ Νόστερ, στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Σουηδίας, είναι γνωστό για τον φάρο του.
“Ο αέρας, η θάλασσα, η δυνατότητα να συμμετέχεις σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος ζωής για μια εβδομάδα, όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά”, δήλωσε η Ένροτ, η οποία θα κρατάει καθημερινά ημερολόγιο σε βίντεο που μετά θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της διοργάνωσης Μίργια Βέστερ δήλωσε: “Είναι ιδιαίτερα σωστό να μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την μοναδική ευκαιρία σε έναν από τους πολλούς ήρωες του συστήματος υγείας μας, που όλοι τους εργάζονται τόσο σκληρά κατά της COVID-19.”
Πηγή: newsit.gr
Συντάκτης: New Generation Radio
Οι θεατές του TikTok Live αναλαμβάνουν το ρόλο των ραδιοφωνικών παραγωγών και κερνούν τις δικές τους μουσικές επιλογές! Παρουσιάζει η Άννα Μαρία Νικολαΐδου
close
22:00 - 23:00
Δευτέρα - Παρασκευή
23:00 - 23:59
Κάθε Σάββατο
15:00 - 16:00
Σάββατο & Κυριακή
17:00 - 19:00
Κάθε Σάββατο
19:00 - 20:00
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
[give_form id=”125008″]
[give_form id=”123452″]
Σχολιάστε το άρθρο (0)