Σινεμά - TV

Ημερομηνία κυκλοφορίας για την 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai

today2 Ιουλίου, 2024

Background
share close

Το Netflix ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για την 6η σεζόν του Cobra Kai, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του να ξεκινήσει η τριμερής τελευταία σεζόν αυτό το καλοκαίρι.

Το πρώτο μέρος της σεζόν, που περιλαμβάνει 15 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου 2024. Το δεύτερο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου 2024. Τα επεισόδια του τρίτου μέρους δεν θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά, ολοκληρώνοντας έτσι τη σειρά που αποτελεί συνέχεια της ταινίας “Karate Kid”. Απομένουν περίπου δυόμισι μήνες μέχρι να φτάσουμε στην αρχή του τέλους για το Cobra Kai.

“Συνεχίζουμε με την αποβολή του Cobra Kai από το Valley,” αναφέρει η επίσημη περιγραφή για την 6η σεζόν, “οι δάσκαλοι και οι μαθητές μας πρέπει να αποφασίσουν εάν και πώς θα διαγωνιστούν στο Sekai Taikai – το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε.”

COBRA KAI SEASON 6 STARTS JULY 18, 2024. IMAGE COURTESY OF NETFLIX.
IMAGE COURTESY OF NETFLIX.

Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει πώς θα χωριστούν τα 15 επεισόδια στις τρεις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Ενώ ίσως φαντάζει λογικό να έχει κάθε μέρος πέντε επεισόδια, καλό είναι να μην περιμένετε κάτι συγκεκριμένο μέχρι να αποκαλύψει η πλατφόρμα streaming περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Netflix ανακοίνωσε στις αρχές του 2023 ότι η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία. Οι δημιουργοί Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg δημοσίευσαν τότε μια δήλωση, υποσχόμενοι ότι ο τελευταίος κύκλος επεισοδίων θα είναι η “μεγαλύτερη σεζόν του Cobra Kai μέχρι στιγμής”.

“Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να ξαναγνωρίζουμε στον κόσμο το σύμπαν του Karate Kid”, δήλωσαν τότε οι δημιουργοί. “Το να φτιάξουμε το Cobra Kai μας επέτρεψε να μπούμε στο ίδιο σεβάσμιο dojo που κάποτε κατοικούσαν οι σπουδαίοι Robert Mark Kamen, John Avildsen, Jerry Weintraub και όλα τα καταπληκτικά μέλη του αρχικού cast. Μας επέτρεψε επίσης να παίξουμε το ρόλο του sensei, επεκτείνοντας τις αρχικές ιστορίες και δημιουργώντας μια νέα γενιά αουτσάιντερ. Δεν θεωρήσαμε ποτέ δεδομένη αυτή την ευκαιρία.”

Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%