Σινεμά - TV

«Κλείδωσε» ο νέος Τζέιμς Μποντ;

today16 Μαΐου, 2016

Background
share close

Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι «βροχή», μέχρι χθες… όταν διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της επικείμενης ταινίας Σαμ Μέντες

Μέχρι και γραφείο στοιχημάτων είχε επιστρατευτεί για να βρει ο πιο τυχερός τον διάδοχο του Ντάνιελ Γκρεγκ, προκειμένου να ενσαρκώσει τις νέες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ.

Στη λίστα με τους επικρατέστερους ο Τομ είχε περίοπτη θέση, ωστόσο μετά την πληροφορία τα στοιχήματα «πάγωσαν», καθώς, όπως αναφέρεται, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτό το μήνα για το περιοδικό Esquire, ο σταρ αναφέρθηκε στο χαρακτήρα Μποντ που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ: «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλώς τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το brand “Τζέιμς Μποντ” στην ουσία».

Τυχαία η αναφορά;

Η εταιρεία παραγωγής του Τζέιμς Μποντ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το εάν όντως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα αφήσει τα ηνία μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει στις φήμες σε σχετική ερώτηση τον Ιανουάριο.

 

Πηγή: protothema.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%