NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τα “Καντινέλια” παρουσιάζουν τον ομώνυμο δίσκο τους

today5 Δεκεμβρίου, 2019

Background
share close

Ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου, γνωστοί και ως Καντινέλια επισκέφτηκαν τον NGradio.gr για να μας μιλήσουν για τον πρώτο τους δίσκο και για να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τις Πέμπτες 5 & 12 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ!

Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν μια και έξω στο στούντιο από τους δύο δημιουργούς.

«Είναι η πρώτη μας μαγιά. Τα τραγούδια αυτά τα παίξουμε εδώ και τέσσερα χρόνια γυρίζοντας την Ελλάδα. Φτάσαμε σε μία κατάσταση όπου πήραμε απόφαση να τα ηχογραφήσουμε. Τελειωμό δεν είχαμε ! Πάντα θέλαμε κάτι ακόμα αλλά καταλήξαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα.», αναφέρει ο Θανάσης για να μας βάλει στο κλίμα.

Κάποια στιγμή υπάρχει η ανάγκη να αποδεσμευτείς από κάποια κομμάτια για να προχωρήσεις και σε καινούρια! Έφτασε ο καιρός και για αυτό!», μας εξηγεί η Εύη.

Στον δίσκο θα ακούσουμε κάποια τραγούδια δικά τους, ηχογραφημένα με δύο κιθάρες και ηχητικά εφέ από τους ίδιους, ενώ εμπεριέχονται και κάποιες διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών.

Μας μίλησαν για την γνωριμία τους, πως άρχισαν να ασχολούνται με την μουσική, τα ταξίδιδα τους, την σχέση τους με την παράδοση αλλά και τα επερχόμενα σχέδιά τους!

Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ζήκας μας μιλάει και για την οργανοποΐα, καθώς είναι πολύ ταλαντούχος και σε αυτό. Φέτος αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις δικές τους κιθάρες και στις συναυλίες τους.

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση που είχαν με την Βασιλεία Περόγλου την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%