Μουσική

Ο Iggy Pop για μία συναυλία στην Πλατεία Νερού!

today21 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα ο Iγκι Ποπ, στο πλαίσιο του Release Athens 2019, για μία μοναδική συναυλία, στις 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Ο «νονός του πανκ», ζωντανός θρύλος του ροκ, θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του ζωντανά, επί σκηνής, όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας σταδιοδρομίας του.

Ο Iggy Pop δεν χρειάζεται συστάσεις. Κάθε ροκ και, κυρίως, πανκ συγκρότημα ή καλλιτέχνης «δανείστηκε», συνειδητά ή ασυνείδητα, ένα-δυο πράγματα από τον Iγκι. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges, η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική. Η επιδραστικότητά τους επιζεί και προσπερνά κάθε μόδα και ρεύμα, γι’ αυτό και αγγίζει κάθε γενιά, εδώ και δεκαετίες.

Στην Πλατεία Νερού θα ερμηνεύσει όλα τα κλασικά τραγούδια του, όπως τα «Lust For Life», «ThePassenger», «Candy», «Nightclubbing», «China Girl», «I’m Bored», «Real WildChild», «Home», «Wild America», «Funtime», «Some Weird Sin», «Gardenia» μαζί με τα μυθικά standards της εποχής των Stooges: «I Wanna Be Your Dog», «GimmeDanger», «Search and Destroy», «T.V. Eye», «No Fun», «Down on the Street», «RealCool Time», «Sick Of You», «Loose» και πολλά ακόμα.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%