Μουσική

Τίτλοι τέλους μετά από 23 χρόνια για τους Active Member

today16 Μαρτίου, 2015 1

Background
share close

Μετά από είκοσι τρία χρόνια κοινής πορείας ο B.D. Foxmoor και η Sadahzinia ανακοίνωσαν, μέσω της επίσημης σελίδας των Active Member στο facebook, τη διάλυση του συγκροτήματος:

“Το τέλος είναι η μαγεία”

«Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερα μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο “φύλακας άγγελος” που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μας είχε στο νου του ακόμα μια φορά. Σήμερα, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι Αctive Μember, έφτασε κοντά στο τέλος του.

Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πρίν “θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής”.

Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της. Μας εχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξης:

1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλαμε όμορφες μνήμες και

2. Ένας τελευταίος δίσκος, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης. Περισσότερες πληροφορίες από 5/4. Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν την προσοχή τους στα προσωπικά τους σχέδια και σε άλλα δημιουργικά πράγματα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Περάσαμε μαζί είκοσι τρία πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Κρατήστε ότι “το τέλος είναι η μαγεία”. Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί τον κατάλληλο επίλογο.

Με πραγματική αγάπη και σεβασμό Active Μember».

Αντίο σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%