NG News

Ο NGradio στα 13α γενέθλια της Panic Records

today11 Σεπτεμβρίου, 2024 1

Background
share close

Το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του NGradio είχε την τιμή να παρευρεθεί στα 13α γενέθλια της δισκογραφικής εταιρείας Panic Records. Η Βασιλεία, η Φαία, η Άννα Μαρία, η Χαρούλα και ο Τάσος, εκπροσωπήσαμε τον σταθμό και συμμετείχαμε σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη μουσική, διάσημους καλλιτέχνες και αξέχαστες στιγμές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους οι Αντώνης Ρέμος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κατερίνα Κατερίνα Λιόλιου, Πέτρος Ιακωβίδης, Ηλίας Βρεττός, Ντέμη, Δήμος Αναστασιάδης, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Ζωζώ Σαπουτζάκη και πολλοί άλλοι, που πρόσφεραν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, αρκετοί από τους καλλιτέχνες που παραβρέθηκαν, σύντομα θα επισκεφθούν τον σταθμό μας για ραδιοφωνική συνέντευξη και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Ανυπομονούμε να τους φιλοξενήσουμε στον NGradio, όπου θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα νέα τους σχέδια με όλους τους ακροατές μας.

Μαζί μας ήτανε η Ειρήνη Σαγρέ από τον ραδιοφωνικό σταθμό Μελωδία 106.6 στο Ηράκλειο, με την οποία συνεργαζόμαστε εδώ και δύο χρόνια. Η Ειρήνη αναμεταδίδει τις εκπομπές του NGradio στον σταθμό της και μαζί έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας, κάνοντας πολλά σχέδια για το μέλλον. Η συνεργασία μας βασίζεται στο κοινό πάθος για τη μουσική και την εξέλιξη της ραδιοφωνίας.

Ευχόμαστε στην Panic Records χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία σε αυτή τη μαγευτική βραδιά.

Μείνετε συντονισμένοι στον NGradio για περισσότερα νέα και συνεντεύξεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%