Τεχνολογία

H επίσημη απάντηση της Apple για το #bendgate των νέων iPhone 6

today27 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

H Αpple και επίσημα πλέον σχολίασε τον προβληματισμό γύρω από την ευλυγισία των σασί των iPhone 6 που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τα εν λόγω φαινόμενα είναι “πολύ σπάνια”. Μάλιστα εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε στους Financial Times πως παρά τα όσα ακούγονται μόνο 9 άνθρωποι παραπονέθηκαν σχετικά με αυτό το φαινόμενο στην ίδια την εταιρεία από την Παρασκευή που έκαναν το ντεμπούτο τους οι νέες συσκευές.

Η επίσημη λοιπόν δήλωση της Apple έχει ως εξής:
“Τα iPhones μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι τόσο όμορφα αλλά και σταθερά. Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν μια άριστη μηχανική για την κατασκευή του ομογενές σασί που αποτελείται από αλουμίνιο και έχει ενισχυθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό. Επίσης στο σασί συναντάμε ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο στις περιοχές που περιμένουμε μεγαλύτερη πίεση ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε ένα από τα ισχυρότερα γυαλιά της βιομηχανίας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα υψηλής ποιότητας υλικά και τα κατασκευάζουμε με προσεκτική μελέτη στην αντοχή και την ανθεκτικότητα. Επίσης πραγματοποιούμε πολλά τεστ για να ελέγξουμε τα παραπάνω όπως λύγισμα τους σε 3 σημεία, τεστ πίεσης αλλά και μελέτες χρηστών. Τα iPhone 6 και 6 Plus συναντούν και επιτυγχάνουν όλα τα υψηλά μας στάνταρ σαν εταιρεία για να είναι άριστα για καθημερινή χρήση.
Με μια φυσιολογική χρήση η πιθανότητα λυγίσματος του σασί είναι πολύ σπάνια και στις πρώτες 6 ημέρες που οι εν λόγω συσκευές είναι στην αγορά μόλις 9 καταναλωτές επικοινώνησαν μαζί μας για να μας αναφέρουν αυτό το φαινόμενο. Όπως και με κάθε άλλο προϊόν της Apple αν έχετε κάποια απορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απ ευθείας μαζί μας”
Αν τώρα ανήκετε σε αυτή την σπάνια κατηγορία που το νέο σας iPhone έχει λυγίσει για κάποιον άλλο λόγο πέρα από αμέλεια ή απροσεξία η Apple έχει ενημερώσει τα Genius Bar των Apple Store να δέχονται αυτές τις συσκευές όπου και θα ελέγχονται επιτόπου και αν κρίνεται αναγκαίο θα γίνετε αντικατάσταση τους με μια νέα συσκευή.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%