Τεχνολογία

Nintendo: Το Switch μόλις έφτασε στη “μεσαία φάση” της ζωής του

today9 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Η Nintendo κατέστησε σαφές ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch δεν θα κυκλοφορήσει στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Η υβριδική κονσόλα της Nintendo ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλιά της, και κάποιοι ευελπιστούν ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ο διάδοχός της. Στα πλαίσια μιας Q&A κλήσης με επενδυτές, η Nintendo φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφέροντας ότι η κονσόλα έχει μόλις φτάσει στη “μεσαία φάση του κύκλου ζωής της”. Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε επίσης ένα έγγραφο 48-σελίδων, στο οποίο αναφέρεται ότι ο διάδοχος του Switch θα κυκλοφορήσει το “20XX”.

Η Nintendo έχει την τάση να επεκτείνει την διάρκεια ζωής των -εμπορικά επιτυχημένων- κονσολών της, καθώς τόσο το 3DS, όσο και το Wii, πρόλαβαν να γιορτάσουν τα 11α γενέθλιά τους πριν τερματιστεί η παραγωγή τους. Αντίθετα, η εταιρεία βιάστηκε να τερματίσει την παραγωγή του εμπορικά αποτυχημένου Wii U. Με δεδομένη την επιτυχία που σημειώνει το Switch, είναι σαφές ότι η Nintendo δεν βιάζεται να μας παρουσιάσει τον διάδοχό του.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Nintendo δεν απέκλεισε την κυκλοφορία μιας Pro έκδοσης της κονσόλας. Για την ώρα το Switch διανύει τη δεύτερη νιότη του και παρουσιάζεται ανανεωμένο με μια OLED οθόνη.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%