NG Συνεντεύξεις

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στον αέρα του NGRadio: Η Συνέντευξη με το ChatGPT που συναρπάζει το Κοινό!

today21 Μαΐου, 2024 15 5

Background
share close

Στην τελευταία εκπομπή StarTech, oι ακροατές μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια μοναδική και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με το ChatGPT, ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Η εκπομπή, που παρουσιάζεται από τον Τάσο Περόγλου, εστίασε στην τεχνητή νοημοσύνη, τις επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Το ChatGPT απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων από τους ακροατές, καλύπτοντας θέματα όπως η εξέλιξη της τεχνολογίας, η ασφάλεια και η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και οι εφαρμογές της στη σύγχρονη ζωή.

“Η συμμετοχή του ChatGPT στην εκπομπή μας ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική,” δήλωσε ο Τάσος, παρουσιαστής της εκπομπής StarTech. “Οι ακροατές μας εντυπωσιάστηκαν από τις ακριβείς και κατανοητές απαντήσεις του, και πιστεύω ότι όλοι κερδίσαμε από αυτήν την εμπειρία.”

Για όσους έχασαν τη ζωντανή μετάδοση κάποια highlights της συνέντευξης δημοσιεύθυηκαν στο TikTok του NGradio, ενώ εδώ μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%