So good... like you
Listeners:
Top listeners:
NGradio So good... like you
Στο αμερικάνικο πόρταλ vocativ έκαναν καλή δουλειά. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα χρυσά αγαλματίδια αποκτήσουν κάτοχο, άκουσαν 1.396 ευχαριστήριους λόγους που έβγαλαν οι νικητές των Βραβείων ΄Οσκαρ, προκειμένου να μετρήσουν ποιοι λαμβάνουν τα περισσότερα «ευχαριστώ».
Ο μπαμπάς και η μαμά αναγνωρίζονται στο 28% των λόγων, αλλά το θέμα είναι ποιες συγκεκριμένες προσωπικότητες μαγνητίζουν τα περισσότερα « ευχαριστώ».
Από τους παραπάνω ευχαριστήριους λόγους, 19 νικητές ευχαρίστησαν τον Θεό (μια φορά τον Χριστό), 22 τον Πίτερ Τζάκσον («Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»), 23 τον σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας («Ο Πόλεμος των Άστρων»), 28 μνημόνευσαν τον Τζέιμς Κάμερον («Τιτανικός», «Aβατάρ»), 34 τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και στην κορυφή με 42 «ευχαριστώ» ο Στίβεν Σπίλμπεργκ («Ιουρασικό Πάρκο», «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» κ.ά.).
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάκτης: New Generation Radio
Λέξεις-θροΐσματα από τον κόσμο τον χρυσό, τον «πέραν», με την Μαρία Παπαϊωάννου
close
Κάθε Κυριακή
14:00 - 15:00
Σάββατο & Κυριακή
17:00 - 19:00
Δευτέρα - Παρασκευή
15:00 - 18:00
με την Φαία Στάινερ
18:00 - 20:00
με τον Διαμαντή Κυριακάκη
20:00 - 21:00
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
Ειδοποιήσεις
Σχολιάστε το άρθρο (0)