ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥ ΣΤΑ FM

Διαφήμιση στο ραδιοφωνικό δίκτυο του NGradio

Έχουμε δημιουργήσει ραδιοφωνικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM, που αναμεταδίδουν ζωντανά μέρος του προγράμματός μας σε εμπορικές ζώνες/ώρες μέσα στην ημέρα.

Η επιχείρησή σας (φυσικό κατάστημα ή e-shop) μπορεί να διαφημιστεί με ραδιοφωνικά spot και αναφορές από τους παραγωγούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που θα ακουστούν ταυτόχρονα σε δεκαοχτώ νομούς της Ελλάδας.

Η ταυτόχρονη μετάδοση της διαφήμισης μέσω του NGradio σε όλους τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς μας έχει δώσει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οικονομικά πακέτα, με πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που θα πλήρωνε κανείς για να διαφημιστεί σε κάθε σταθμό ξεχωριστά.

Ταυτόχρονα αξιοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα των εκάστοτε ραδιοφωνικών σταθμών καθώς και τις επίσημες ιστοσελίδες τους για προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας με post, stories, banner και άρθρα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και οικονομικά πακέτα, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΕΠΙΚΟΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!

Επικοινώνησε μαζί μας και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο!

 

 

  Ονοματεπώνυμο

  Email

  Θέμα

  Μήνυμα

  Επιβεβαίωση

  [wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  0%