NG Συνεντεύξεις

Οι Steams και το καταπληκτικό ντεμπούτο τους “Wild Ferment” – Συνέντευξη | Video

today3 Μαρτίου, 2019

Background
share close

Ήταν στη συναυλία του Peter Murphy που είδα και άκουσα πρώτη φορά τους The Steams. Ήταν το συγκρότημα που άνοιγε τη συναυλία. Ήμουν ανυποψίαστη, δεν γνώριζα καν ποιοι είναι, δεν το είχα διαβάσει κάπου, δεν το είχα ψάξει κι όλας. Η ορμή τους, οι συνθέσεις και η μοναδική όλο αγάπη επικοινωνία που είχαν οι μουσικοί μεταξύ τους με έκαναν να τρέξω μετά να ακούσω τον δίσκο τους «Wild Ferment». Και είναι καταπληκτικός.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και οι τέσσερις μουσικοί ήρθαν στο στούντιο του NGradio για συνέντευξη στην εκπομπή μου Έντεκα με Μία. Ο Πάνος Δημητρόπουλος (φωνή, στίχοι, κιθάρα και ο συνθέτης), ο Ανδρέας Κοκοβίκας (κιθάρα), ο Gustav Penka (ντραμς) και ο παραγωγός τους Άλεξ Μπόλμπασης (μπάσο).

Το στούντιο γέμισε γέλια, φρεσκάδα και χρώμα από την διάθεση και την νεότητα των παιδιών. Δεν είναι μόνο μία πετυχημένη παρέα μουσικών. Είναι τέσσερις φίλοι, αγαπημένοι, με ξεκάθαρη εικόνα του ρόλου που έχει ο καθένας μέσα στην μπάντα αλλά κυρίως με πολύ σεβασμό και εκτίμηση ο ένας προς τον άλλο.

Η γλυκιά ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον αέρα, κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε πως είμαστε σε στούντιο. «Κάνουμε ότι θα κάναμε εάν είμασταν μόνοι μας όλοι μαζί πίνοντας μπύρες» σχολίασε ο Άλεξ Μπόλμπασης στον αέρα για την κουβέντα μας.

Διατυπώθηκαν σκέψεις και συναισθήματα που κατά δική τους ομολογία δεν είχαν ειπωθεί  ξανά.

Από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές στον αέρα της εκπομπής Έντεκα με Μία.

Απολαύστε την παρέα των The Steams στο βίντεο.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%