Διασκέδαση

Διάσημοι ηθοποιοί σε ρόλους που πιθανόν δεν θυμόμαστε

today17 Αυγούστου, 2015

Background
share close

Μπορεί εμείς να έχουμε αγαπήσει ορισμένους ηθοποιούς και να τους έχουμε συνδέσει με κάποιους ρόλους που τους ταίριαξαν απόλυτα, όλοι όμως από κάπου ξεκινάμε.

Αυτοί είναι οι πρώτοι ρόλοι που έπαιξαν διάσημοι πλέον ηθοποιοί, στους οποίους ίσως και να μην τους είχαμε προσέξει καν:

Christina Hendricks
hendricks_risegr
Πριν τη γνωρίσουμε ως εκρηκτική Joan στο Mad Men, ήταν για τέσσερα επεισόδια η Rhiannon στη σειρά Undressed (1991).

Aaron Paul
paul_risegr
Όλοι ξέρουν πλέον πως ο Aaron Paul είχε παίξει στο τηλεπαιχνίδι The Price is Right όταν ήταν μικρός. Πόσοι ξέρετε όμως πως ήταν ο Chad στο τηλεοπτικό Beverly Hills 90210 (1999);

Kristen Stewart
stewart_risegr
Πριν τη γνωρίσουμε ως miss Cullen (τελικά) στην τριλογία του Λυκόφωτος, η Kristen έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως μικρό κοριτσάκι στο Flinstones: Viva Rock Vegas (2000).

Zooey Deschanel
zooey_risegr
Τώρα μπορεί να είναι το It girl κάθε nerd/awkward/vintage γυναίκας, στο παρελθόν όμως ήταν η Nessa Watkins στο Mumford (1999) αλλά και η (κατάξανθη) Jovie στο Elf (2003).

Ben Affleck
affleck_risegr
Ξεχάστε τον Batman, ξεχάστε ακόμα και το Good Will Hunting. Ο Μπεν ΄Αφλεκ είχε ξεκινήσει με έναν τριτοτέταρτο ρόλο, ως παίκτης μπάσκετ, στην ταινία Buffy the Vampire Slayer (1992).

Angelina Jolie
jolie_risegr
Λίγο πολύ όλοι έχουμε δει την Τζολί σε μικρή ηλικία, από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίες modeling αλλά και σε κάμποσα κόκκινα χαλιά με τον πατέρα της. Την έχουμε δει επίσης και σε πολλές ταινίες τα τελευταία χρόνια. Εκεί που δεν την είχαμε προσέξει ίσως είναι ως η μικρούλα Tosh το 1982 στο Looking to Get Out.

Jack Black
black_risegr
Αγαπήσαμε τις χαρακτηριστικές του γκριμάτσες και την αστεία συμπεριφορά του στο School of Rock και σε πολλές άλλες κωμωδίες. Ο Μπλακ όμως έβγαλε πολλή δουλειά στις πρώτες του μέρες ως φέρελπις ηθοποιός, παίζοντας εντελώς απαρατήρητους ρόλους, από το Demolition Man του 1993 μέχρι το The Jackal του 1997 με τον Μπρους Γουίλλις (Bruce Willis) και τον Ρίτσαρντ Γκηρ (Richard Gere).

Jon Hamm
hamm_risegr
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός ίσως μας φαίνεται γεννημένος για τον ρόλο του Don Draper στον Mad Men, ρίχνοντας όμως μια πιο εξονυχιστική ματιά στο Space Cowboys μπορείτε να τον δείτε στο ρόλο ενός νεαρού πιλότου που κάνει ένα μικρό πέρασμα απ’ το πλάνο.

Kerry Washington
washington_risegr
Πολύ, πολύ μακριά από τα καμηλό παλτό, το ισιωμένο μαλλί, τα ακατάληπτα λογίδρια και τον Λευκό Οίκο, η Kerry Washington «το είχε ζήσει» κανονικά ως Chenille στο Save The Last Dance (2001).

Jennifer Lawrence
lawrence_risegr
Ίσως ένας απ’ τους πιο απαρατήρητους και μικρούς ρόλους, μια μασκότ-λιοντάρι ομάδας μπάσκετ στο s05e03 του Monk. Αυτή ήταν η Τζέννιφερ Λώρενς αρκετό καιρό πριν γίνει το girl on fire του Hunger Games.

Sofia Coppola
coppola_risegr
Ίσως το καλύτερο inception σε πρώτο ρόλο τωρινού σταρ. Μπορεί η Κόππολα να ακολούθησε τελικά τα χνάρια του πατέρα της και να άφησε την ηθοποιία για τη σκηνοθεσία, θα μείνει όμως για πάντοτε αξέχαστη ως:
1. Ο νεογέννητος ανιψιός του Michael Corleone στη διάσημη σκηνή της βάπτισης του πρώτου Godfather.
2. Ένα κοριτσάκι στο κατάστρωμα του πλοίου με το οποίο έρχεται ο μικρός Vito στην Αμερική, στο Godfather pt. II.
3. Mary Corleone στον τρίτο και τελευταίο Godfather.

Elijah Wood
wood_risegr
Τα υπερμεγέθη και μονίμως βουρκωμένα μάτια του Frodo ήταν κάποτε μικρά, τσαχπίνικα ματάκια αγοριού, που θα μπορεί για πάντα να περηφανεύεται στους φίλους του πως είχε παίξει στο Back to The Future II (1989).

Mila Kunis
kunis_risegr
Όχι μία, αλλά δύο φορές, η Kunis έχει υπάρξει ταλαιπωρημένο κοριτσάκι στο Baywatch. Τη μία ως τυφλό κοριτσάκι που μαθαίνει σανίδα και τελικά χάνεται στο δάσος βάζοντας την ομάδα να τρέχει να τη σώσει, την άλλη ως ηρωικό κοριτσάκι που προσπαθεί να σώσει τους συμμαθητές του από πνιγμό. Ή ξεκινάς δυναμικά την καριέρα σου ή όχι.

Michelle Williams
williams_risegr
Και η Michelle Williams έχει υπάρξει κοριτσάκι στο Baywatch.

Bryan Cranston
cranston_risegr
Υπάρχει ένα επεισόδιο στην 6η σεζόν του X-Files, το Drive, το οποίο έχει γράψει ο Vince Gilligan του Breaking Bad και στο οποίο ο Mulder αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν ύποπτο, άγριο και αντισημίτη τύπο, του οποίου το κεφάλι στο τέλος ανατινάζεται. To ακόμα καλύτερο είναι πως αυτός ο ρόλος στάθηκε αφορμή για να προσέξει τον Cranston o Gilligan και να τον μετατρέψει, μερικά χρόνια αργότερα, σε Walter White.

Jennifer Aniston
aniston_risegr
Μια ευκαιρία για να δούμε την Τζέννιφερ ΄Ανιστον στην αρχή της καριέρας της μας δίνει το camp θρίλερ Leprechaun του 1993.

Philip Seymour Hoffman & Samuel L. Jackson
jackson_hoffman_risegr
Όταν δύο από τις μεγαλύτερες μορφές του κινηματογράφου έχουν υπάρξει μαζί στο ίδιο επεισόδιο στης πρώτης σεζόν του Law and Order, αυτό από μόνο του είναι ένα ιστορικό γεγονός.

Alan Rickman
rickman_risegr
Ένας από τους πρώτους ρόλους του, γνωστού ευρέως ως Severus Snape, Alan Rickman ήταν αυτός του «κακού» στο πρώτο Die Hard του 1988.

Kate Winslet
winslet_risegr
Όταν όλοι οι ηθοποιοί ξεκινούσαν την καριέρα τους με μικρούς, ασήμαντους ρόλους σε ταινίες και σειρές β’ διαλογής, η Kέιτ Γουίνσλετ έδειξε σε όλους πώς γίνεται, παίρνοντας τον παρθενικό της ρόλο στο Heavenly Creatures του Peter Jackson το 1994 και κερδίζοντας το London Film Critics’ Circle Award ως «British Actress of the Year».

πηγή: mtvgreece

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%