Lifestyle

Μπενεντικτ Κάμπερμπατς (Benedict Cumberbatch): Ο βρετανός ηθοποιός έγινε επιτέλους μπαμπάς

today14 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Οι θαυμαστές του θα πρέπει μάλλον να έχουν ένα λόγο ακόμα για να τον λατρεύουν. Από χτες το βράδυ, o Μπένεντικτ Κάμπερμπατς  απέκτησε έναν ακόμα παράγοντα γοητείας.

Η σύζυγός του, Sophie Hunter, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τα νέα ολοκλήρωσαν μία εβδομάδα διακρίσεων για τον ηθοποιό, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε ως «Διοικητής του πιο ποιοτικού Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας», για τις υπηρεσίες του στις τέχνες και τη φιλανθρωπία.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού λοιπόν, το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου νωρίτερα στη χρονιά, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. Αυτή αναφέρει: «Ο Benedict Cumberbatch και η Sophie Hunter είναι πανευτυχείς να ανακοινώσουν την άφιξη του πανέμορφου γιου τους. Θα ζητούσαμε ευγενικά από όλους να σεβαστούν την ησυχία του ζευγαριού για τις επόμενες εβδομάδες».

Ο μπαμπάς Μπένεντικτ, που διακρίνεται στο ρόλο του Σέρλοκ Χόλμς, είχε δηλώσει το 2013: «Ήμουν χαρούμενος ως μοναχοπαίδι, όμως πάντοτε ήθελα να είμαι μέλος μεγαλύτερης οικογένειας. Θά ‘θελα να αποκτήσω παιδιά. Δεν μπορώ να περιμένω να κάνω μία συνέντευξη σαν αυτή και να μιλάω απλώς για το παιδί μου».

Benedict-Cumberbatch-Sophie-Hunter

Πηγή: peoplegreece.com

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%