Lifestyle

Επιστροφή στα θρανία για τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas)

today11 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς –αυτό άλλωστε υποστηρίζει όλος ο γυναικείος πληθυσμός- ηθοποιούς του πλανήτη.

Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα επαναπροσδιορίζει τη ζωή και τις επιθυμίες του, αμέσως μετά το διαζύγιό του από την Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), με την οποία έζησαν μαζί δεκαοκτώ χρόνια.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να σπουδάσει σχέδιο μόδας σε ένα από τα γνωστότερα πανεπιστήμια του Λονδίνου, το «Central Saint Martins», από το οποίο έχουν αποφοιτήσει ανάμεσα στους άλλους ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν (Alexander Mc Queen) και ο Τζων Γκαλλιάνο (John Galliano).

Ο πενηνταπεντάχρονος ηθοποιός δήλωσε: «Τι κάνω εδώ; Γνώση. Είμαι εδώ για να πάρω γνώση. Έχω κάνει 92 ταινίες και δεν σκοπεύω να σταματήσω. Θα συνεχίσω ως ηθοποιός και ως παραγωγός, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου».

Και κατόπιν πρόσθεσε στο περιοδικό της σχολής, το «1Granary»: «Κυρίως θα επικεντρωθώ σε αντρικά ρούχα. Υπάρχει ένα ρούχο με το οποίο θα ήθελα να πειραματιστώ: Η κάπα. Κι αυτό είναι λογικό, αφού υπήρξα ο Ζορό».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media:

antonio-banderas

antonio-banderas1

 

Πηγή: peoplegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%