Μουσική

Δύο ρεκόρ Γκίνες για τον Sam Smith

today3 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Δύο ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να σπάσει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Sam Smith μέσα σε ένα μήνα, για το ντεμπούτο άλμπουμ του “In the Lonely Hour” καθώς και για το soundtrack της ταινίας “James Bond – Spectre”.

Sam-Smith-1_tcm25-400710

Αρχικά το άλμπουμ ‘In the Lonely Hour’ έσπασε το ρεκόρ για τις Περισσότερες Συνεχόμενες Εβδομάδες στα UK Top 10 Album Charts, όπου πέρασε απευθείας στο νούμερο 1 όταν κυκλοφόρησε, τον Μάιο του 2014 και παρέμεινε μέσα στη δεκάδα για 69 συνεχόμενες εβδομάδες, μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που έπεσε στην 11η θέση. Με την επιτυχία του αυτή ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Emeli Sande με το άλμπουμ “Our Version of Events”, το οποίο παρέμεινε για 63 εβδομάδες στη δεκάδα. Προηγουμένως το ρεκόρ κατείχαν οι Beatles με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Please Please Me”, που παρέμεινε 62 εβδομάδες στη δεκάδα, αμέσως μετά την κυκλοφορία του το Μάρτιο 1963.

Sam-Smith-2_tcm25-400711

Το δεύτερο ρεκόρ γκίνες που κατάφερε να σπάσει με το τραγούδι “Writings on the Wall” αφορά το Πρώτο Soundtrack James Bond που έφτασε την 1η θέση στα βρετανικά charts (για την πολυαναμενόμενη ταινία “Spectre”).

Πηγή: www.guinnessworldrecords.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%